Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Φοβερή Εφεύρεση

Μια καταπληκτική συσκευή που κάνει τον άντρα να περνάει πιο ευχάριστες στιγμές με τούς φίλους του αλλά και βοηθάει τα ζευγάρια να μένουνε πάντα αγαπημένα χωρίς τσακωμούς για τα νυχτοπερπατήματα του...


Διαβάστε περισσότερα...

Πόκεμον Για Ρεκόρ.

Ο Πίκατσου είναι ο αγαπημένος της χαρακτήρας και αυτό… φαίνεται!
Μια 21χρονη από την Αγγλία γράφτηκε στο Βιβλίο Γκίνες του 2010, γιατί είναι η μοναδική στον κόσμο που έχει στην κατοχή της 12.113 κουκλάκια Πόκεμον!
Η Λίζα Κόρτνει, μέσα σε 13 χρόνια κατάφερε να αποκτήσει μια συλλογή που χρειάζεται ολόκληρο το πατρικό της σπίτι για να την αποθηκεύσει.
Μάλιστα, δηλώνει τόσο «πωρωμένη», που για να γιορτάσει τα 21α γενέθλια της πήγε στην Ιαπωνία, εκεί όπου «γεννήθηκαν» τα αξιολάτρευτα (;) Πόκεμον.
«Η οικογένεια μου, με στηρίζει απόλυτα. Αφού η μαμά μου με αφήνει να τα έχω σε ολόκληρο το σπίτι ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα της!», δηλώνει γεμάτο περίεργο ενθουσιασμό η Κόρτνει.
Μάλιστα, υπάρχει και ένα ολόκληρο δωμάτιο που μένει το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής της, το οποίο η ίδια ονομάζει «Κέντρο Ευρωπαϊκών Πόκεμον».

Πηγή : http://cosmo.gr/OddlyEnough/England/261308.html Διαβάστε περισσότερα...

Κατά Λάθος Ενός Λεπτού Σιγή Σε . . . Ζωντανό.

Απίστευτο περιστατικό στην Αγγλία όταν σε γήπεδο κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για άνθρωπο που ήταν υγιέστατος.
Ο 86χρονος Τόμι Φάρερ ενημερώθηκε με μεγάλη του έκπληξη ότι στην αναμέτρηση της εραιστεχνικής Μπίσοπ Όκλαντ οι φίλαθλοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του...
Το απίστευτο περιστατικό έγινε λόγω λανθασμένης ενημέρωσης, αφού πριν την έναρξη του αγώνα ειδοποίησαν τον πρόεδρο της ομάδας ότι ο παλαίμαχος παίκτης, Τόμι Φάρερ απεβίωσε.
Ο πρόεδρος άμεσα ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή το οποίο και τηρήθηκε ευλαβικά. Μετά το τέλος του αγώνα πήρε τηλέφωνο τη σύζυγο του Φάρερ για να εκφράσει τα συλληπητήρια του, όμως προς μεγάλη του έκπληξη ενημερώθηκε ότι ο άντρας της είναι υγιέστατος.
Ο πρόεδρος το αντιμετώπισε ψύχραιμα το θέμα και ευχήθηκε ο Φάρερ να ζήσει πολλά χρόνια ακόμη...

Πηγή : www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=14574&catid=11 Διαβάστε περισσότερα...

Πίτσα Σε Σχήμα Καρδιάς Για Τούς Ερωτευμένους.

Πίτσα σε σχήμα καρδιάς, μια πικάντικη γεύση για τη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου
Η σοκολάτα μπορεί να είναι το πιο δημοφιλές γλύκισμα για την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου αλλά στην Ιαπωνία φέτος η πίτσα σε σχήμα καρδιάς επιδιώκει να διεκδικήσει την πρωτιά στις προτιμήσεις των ερωτευμένων καταναλωτών.
Στην Ιαπωνία οι γυναίκες συνήθως προσφέρουν σοκολατάκια στους άνδρες την ημέρα αυτή και οι άνδρες ανταποκρίνονται προσφέροντας το δικό τους δώρο, ένα μήνα αργότερα, τη Λευκή Ημέρα.
Ωστόσο γι αυτούς που προτιμούν να προσφέρουν στον αγαπημένο της κάτι πικάντικο, η γνωστή αλυσίδα Domino's pizza έχει την απάντηση.
"Παρασκευάσαμε πίτσα σε σχήμα καρδιάς ώστε οι πελάτες μας να εντυπωσιάσουν τους αγαπημένους τους", δήλωσε ο Νομπούο Φουτζίμα, της εταιρίας Higa Industries, που διαχειρίζεται την συγκεκριμένη αλυσίδα στην Ιαπωνία.
Η συγκεκριμένη πίτσα στοιχίζει 14 δολάρια και η αλυσίδα έχει αρχίσει να δέχεται παραγγελίες ενόψει της γιορτής την Κυριακή.

Πηγή : www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=14562&catid=11&la=1 Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Εκατομμυριούχος Χάρισε Όλα Του Τα Χρήματα ! ! !

Τα χρήματα, λέγεται, δεν φέρνουν την ευτυχία. Αλλά αυτά τα λένε συνήθως όσοι δεν τα έχουν, προκειμένου να παρηγορηθούν για την ανέχειά τους. Ωστόσο, ένας Αυστριακός εκατομμυριούχος αποφάσισε να χαρίσει όλη του την περιουσία, πεπεισμένος ότι μόνο έτσι θα βρει την πολυπόθητη ευτυχία. «Πρόθεσή μου είναι να μην έχω τίποτα», είπε στην εφημερίδα The Daily Telegraph, ο 47χρονος άνδρας, ο οποίος πούλησε ό,τι είχε και δεν είχε, χωρίς να κρατήσει το παραμικρό για τον εαυτό του και κατέθεσε τα χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, στη Λατινική Αμερική. Γεννημένος σε φτωχή οικογένεια, ο Karl Rabeder είχε βάλει στόχο, όπως είπε, την απόκτηση υλικών αγαθών, αλλά όσο περνούσαν τα χρόνια, τόσο συνειδητοποιούσε ότι δούλευε σαν σκλάβος για πράγματα, που «ούτε επιθυμούσε ούτε χρειαζόταν». Για πολύ καιρό δεν έβρισκε το θάρρος να εγκαταλείψει τις ανέσεις του. Το αποφάσισε, μετά από ένα υπερπολυτελές ταξίδι αναψυχής, με τη σύζυγο του, στη Χαβάη, που όμως δεν του προσέφερε την παραμικρή αίσθηση ευτυχίας.

Πηγή : http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_2_11/02/2010_390374 Διαβάστε περισσότερα...

Ανέκδοτο Του Σερβετα Με Έναν Έλληνα Στον Παράδεισο.

Ανέκδοτο Του Σερβετα Με Έναν Έλληνα Στον Παράδεισο.


Διαβάστε περισσότερα...

Οι Επιστήμονες Κρούουν Τον Κώδωνα Για Την Παιδική Παχυσαρκία.

Πολλοί γονείς και συγγενείς θεωρούν ένα στρουμπουλό μωρό ως ένδειξη υγείας, όμως νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα προειδοποιεί ότι το κρίσιμο "σημείο καμπής" για το εάν ένας ενήλικος θα γίνει παχύσαρκος, είναι το βάρος που είχε αποκτήσει μέχρι την ηλικία των δύο ετών.
Η έρευνα, υπό τον παιδίατρο Τζον Χάρινγκτον, καθηγητή της Ιατρικής Σχολής της Ανατολικής Βιρτζίνια, διαπίστωσε ότι μερικές φορές το κρίσιμο σημείο είναι μέχρι την ηλικία των τριών μηνών, όταν το παιδί μαθαίνει πόσο πολύ και τι να τρώει.
Οι ερευνητές μελέτησαν παιδιά με δείκτη σωματικής μάζας μεγαλύτερο του κανονικού και ανακάλυψαν ότι τα παιδιά αυτά άρχισαν να βάζουν κιλά ήδη από τη νηπιακή ηλικία τους, με μέσο ρυθμό 0,08 μονάδες ανά μήνα πάνω από τον κανονικό δείκτη σωματικής μάζας.
Κατά μέσο όρο, η προσθήκη πρόσθετου βάρους ξεκίνησε όταν τα παιδιά ήταν τριών μηνών και μέχρι την ηλικία των δύο ετών πάνω από τα μισά παιδιά είχαν πια γίνει υπέρβαρα, ενώ σχεδόν όλα (90%) ήταν υπέρβαρα στα πέμπτα γενέθλια της ζωής τους.
Η έρευνα καλεί τους παιδίατρους να αφυπνιστούν και να μην περιμένουν την παχυσαρκία να έχει εγκαθιδρυθεί για τα καλά και να προκαλεί πια ιατρικές παρενέργειες, για να συμβουλεύσουν κάποια θεραπεία εκ των υστέρων, αλλά αντίθετα να συστήνουν στους γονείς προσεκτική δίαιτα, όταν επισκέπτονται τα νεογέννητα παιδιά τους.
"Η καταπολέμηση της παχυσαρκίας πρέπει να αρχίζει πολύ, πολύ νωρίτερα", πριν την ηλικία των δύο ετών, τόνισε ο Χάρινγκτον, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες αποφυγής των περιττών κιλών, όταν πια το παιδί έχει ενηλικιωθεί.
Η μελέτη επισημαίνει ότι η παιδική παχυσαρκία επιδεινώνεται συνεχώς στις ανεπτυγμένες χώρες και επιβαρύνει τον οργανισμό των ανθρώπων, αυξάνοντας, μεταξύ άλλων, τον κίνδυνο για διαβήτη, υψηλή χοληστερίνη και πίεση.

Πηγή : www.skai.gr Διαβάστε περισσότερα...

Νομισματοκοπείο Έκοψε Λάθος Νομίσματα!

Απο ένα τυπογραφικό λάθος έγινε ρεζίλι ένας ολόκληρος οργανισμός και αναγκάστηκε να παραιτηθεί ο πρόεδρος του. Το νομισματοκοπείο της Χιλής έκοψε μερικές χιλιάδες νομίσματα των 50 πεσος. Ομως έκαναν λάθος και αντί για Chile έγραφαν Chiie. Τα νομίσματα έγιναν αμέσως συλλεκτικά αλλά ο διευθυντής του νομισματοκοπείου έχασε τη δουλειά του

Πηγή : http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_4547.html Διαβάστε περισσότερα...

Γαλλία : Απαγόρευση Κυκλοφορίας Σε Ανηλίκους Τη Νύχτα

Διάταξη, με την οποία οι νομαρχίες καλούνται να επιβάλλουν απαγόρευση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας στα παιδιά κάτω των 13 ετών, ψήφισε το γαλλικό Κοινοβούλιο το βράδυ της Πέμπτης (11/02). Ειδικότερα, βάσει της διάταξης αυτής, οι νομάρχες έχουν τη δυνατότητα να απαγορεύσουν την κυκλοφορία στα παιδιά από τις 11 το βράδυ έως τις 6 το πρωί, καθώς «η παρουσία τους σε δημόσιο χώρο τη νύχτα, χωρίς τη συνοδεία των γονέων τους, μπορεί να εκθέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία, την ασφάλεια, την εκπαίδευση ή την ηθική τους».
Σημειώνεται πως η διάταξη υιοθετήθηκε στο πλαίσιο συζήτησης, που διεξάγεται για το νομοσχέδιο περί εσωτερικής ασφάλειας, βάσει του οποίου προβλέπονται διάφορα μέτρα, μεταξύ των οποίων και την ανάπτυξη της παρακολούθησης μέσω καμερών.
Για «καθαρή φιγούρα» έκαναν λόγο τα κόμματα της Αριστεράς, εκπρόσωποι των οποίων υποστήριξαν πως οι δήμαρχοι των πόλεων έχουν ήδη το δικαίωμα να αποφασίζουν εάν θα απαγορεύσουν την κυκλοφορία των ανηλίκων.
«Είναι πολύ σοβαρό γιατί αφήνει να εννοηθεί πως η αστυνομία, όταν βλέπει ένα παιδί 13 ετών μόνο του τη νύχτα δεν κάνει τίποτα», είπε η Σαντρίν Μαζετιέ, βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, η οποία προσέθεσε ακόμη :
«Δίνετε μια καταστροφική εικόνα της αστυνομίας : κανείς αστυνομικός δεν αφήνει να περιπλανιέται ένα παιδί μόνο του. Προκαλείτει τη διάσταση μεταξύ των πολιτών και αυτών που είναι εντεταλμένοι να τους προστατεύουν».

Πηγή : www.cosmo.gr/News/France/263400.html Διαβάστε περισσότερα...

Μαθηματική Εξίσωση Του Έρωτα ! ! !

Την «εξίσωση του έρωτα», βάσει της οποίας μπορεί κάποιος να υπολογίσει, πότε θα βρει το κατάλληλο έτερον ήμισυ, ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε Αυστραλός καθηγητής Μαθηματικών. Η εξίσωση του έρωτα αποτελεί συνάρτηση της ηλικίας κατά την οποία κάποιος αρχίζει να αναζητεί τον έναν και μοναδικό σύντροφο, και της μέγιστης ηλικίας, που κάποιος θα σκεφτόταν να παντρευτεί. Μπορεί να μην είναι ο πιο ρομαντικός τρόπος για να καταλήξει κάποιος σε γάμο, παραδέχεται ο καθηγητής Τόνι Ντούλι από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλλίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι εφαρμοστέα. Προς στιγμήν, πάντως, η εξίσωση δεν επιβεβαιώνεται παρά μόνο στο 37% των καταγεγραμμένων περιπτώσεων. Ακόμη κι έτσι, ωστόσο, διατείνεται ο κ. Ντούλι, η μαθηματική του εξίσωση δεν παύει να αποτελεί έναν καλό οδηγό ανεύρεσης του χρόνου, κατά τον οποίο είναι πια καιρός για ορισμένους να σοβαρευτούν. Απλά μαθηματικά λοιπόν κι ο έρωτας, κι ας μη το γνωρίζουν όσοι «παλεύουν» μαζί του.

Πηγή : http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_2_12/02/2010_390521 Διαβάστε περισσότερα...

Για Τρίτη Φορά Έγκυος Ο Thomas Beatie

Πριν τρία χρόνια τον είχαμε όλοι γνωρίσει, όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας ότι ήταν ο πρώτος άνδρας που θα έφερνε στον κόσμο μια ζωή. Εν τέλει έφερε και δεύτερη και τώρα άπαντες έχουν μείνει άφωνοι, αφού περιμένει και το τρίτο του παιδί. Έχει μείνει έγκυος για τρίτη φορά!!!
Για να ακριβολογούμε όμως ο Thomas Beatie δεν είναι ακριβώς άνδρας. Πρώτα ήταν γυναίκα, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλλου για να παντρευτεί την φίλη του, όμως κυοφορεί εκείνος τα παιδιά τους επειδή εκείνη δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει.
Η ανακοίνωσε της νέας εγκυμοσύνης γίνεται από ένα εξειδικευμένο περιοδικό για γκέι και λεσβίες, στο οποίο γράφει άρθρα ο Beatie, που είναι ταυτόχρονα και πατέρας και μητέρα επομένως συνδυάζει και τις δύο ιδιότητες. Και απ’ ότι φαίνεται το απολαμβάνει, για να αποκτά από ένα παιδάκι κάθε χρόνο.

Πηγή : www.sportime.gr/View.aspx?ArticleID=14486 Διαβάστε περισσότερα...

Ανέκδοτο Του Κανάκη Με Τις 10 Εντολές

Ένα ανέκδοτο του Κανάκη με τις 10 εντολές και το γιατί τις έδωσε ο Θεός στους Εβραίους.

Διαβάστε περισσότερα...

Αυστραλία- Οι Επιδοτήσεις Χωρίς Έλεγχο Οδήγησαν Και Σε Θανάτους

Την παραίτηση του υπουργού Περιβάλλοντος της Αυστραλίας, Πίτερ Γκάρετ, για το θάνατο από ηλεκτροπληξία και θερμοπληξία τεσσάρων υπαλλήλων, ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση.
Στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης της εθνικής οικονομίας, η κυβέρνηση Ραντ διέθεσε δύο δισεκατομμύρια δολάρια (Αυστραλίας) για τη μόνωση σπιτιών.
Το μέτρο στοχεύει, επίσης, στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας για τον κλιματισμό των σπιτιών.
Χιλιάδες ιδιοκτήτες σπιτιών σε ολόκληρη την επικράτεια, άδραξαν την ευκαιρία και μόνωσαν τα σπίτια τους με χρήματα του κράτους.
Η αυξημένη ζήτηση εταιρειών, ειδικευμένων στις μονώσεις, προκάλεσε πανδαιμόνιο στην αγορά.
Επιχειρηματίες προσέλαβαν άτομα ανειδίκευτα, χωρίς αντίληψη των κινδύνων που διατρέχουν τα ίδια και οι ιδιοκτήτες των σπιτιών.
Η ανευθυνότητα των επιχειρηματιών και η έλλειψη ελέγχου από το υπουργείο Περιβάλλοντος προκάλεσαν τον θάνατο τεσσάρων νεαρών εργατών, τριών από ηλεκτροπληξία και ενός από θερμοπληξία.

Πηγή : www.express.gr/news/world/265640oz_20100212265640.php3 Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ο Μπερλουσκόνι Την Ημέρα Του Αγίου Βαλεντίνου Δεν Θα Ξεχάσει Καμία Φιλενάδα Του.

Ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι θα στείλει ευχές με email την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου...
σε "όλες τις φιλενάδες μου".
Η δεύτερη σύζυγος του Μπερλουσκόνι, Βερόνικα Λάριο, ανακοίνωσε ότι θέλει διαζύγιο τον περασμένο χρόνο, όταν ο Καβαλιέρε πήγε στο πάρτι γενεθλίων ενός 18χρονου επίδοξου μοντέλου στη Νάπολη.
Ο 73χρονος πρωθυπουργός, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Ιταλία και ιδιοκτήτης μίας αυτοκρατορίας ΜΜΕ, ενεπλάκη στη συνέχεια σε σεξουαλικό σκάνδαλο όταν μία συνοδός πολυτελείας δήλωσε ότι την είχε πληρώσει για τις ερωτικές της υπηρεσίες στο σπίτι του στη Ρώμη.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει πληρώσει ποτέ για να κάνει σεξ, αλλά αποδέχεται ότι "δεν είναι άγιος".
Ερωτηθείς στη διάρκεια της παρουσίασης βιβλίου για τα σχέδιa που έχει για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την Κυριακή, ο Μπερλουσκόνι, σχολίασε χαμογελώντας: "Χρησιμοποιώ τον υπολογιστή μου για να στείλω ευχές σε όλες τις αγαπημένες μου".

Πηγή : www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=14401&catid=7&la=1 Διαβάστε περισσότερα...

Σας Έλειψα.

Μία γιγαντοαφίσα με... τον Τζορτζ Μπους κοσμεί κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Μινεσότα και όλοι αναρωτιούνται τι ετοιμάζει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.
Με το σύνθημα «σας έλειψα;», ο Μπους χαμογελά και χαιρετά τους διερχόμενους οδηγούς!
Αν και αρχικά έγινε λόγος για φάρσα και ο διευθυντής της διαφημιστικής εταιρείας στην οποία ανήκει η πινακίδα δήλωσε άγνοια, αποκαλύφθηκε πως το μήνυμα είναι για τον... Μπαράκ Ομπάμα.
Πίσω από την καταχώρηση φαίνεται πως κρύβεται μια μικρή ομάδα επιχειρηματιών από την περιοχή, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη και θέλησε με τον ευρηματικό αυτό τρόπο να καυτηριάσει την αθέτηση των προεκλογικών λόγων του Ομπάμα.
Αλήθεια, εσάς σας έλειψε ο Μπους;

Πηγή : www.star.gr/index.php?ID=perierga&Rec_ID=32904 Διαβάστε περισσότερα...

Best Seller Βιβλίο Γραμμένο Σε Κινητό.

Εδώ και μερικά χρόνια έχει ξεκινήσει μια νέα μόδα στη Ιαπωνία το «keitai-shousetsu».
Σύμφωνα με αυτό, ο καθένας γράφει στο κινητό του μια ιστορία, μόλις τελειώσει το «ανεβάζει» σε ειδική ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο, όπου εκεί χιλιάδες αναγνώστες μπορούν να το «κατεβάσουν» στο κινητό τους και να το διαβάσουν με την ησυχία τους.
Αυτό έκανε και η νεαρή Γιαπωνέζα με το ψευδώνυμο «Κουνελάκι», αλλά ούτε που φαντάζονταν ότι η ιστορία της θα έκανε πάταγο και θα της πρόσθετε στον τραπεζικό λογαριασμό 600.000 δολάρια!!!
Αφού το story «Wolf Boyand Natural Girl», όχι απλά είχε επιτυχία αλλά κέρδισε και το πρώτο βραβείο της πλέον πολυδιαβασμένη ιστορίας στα κινητά.
Μετά από αυτή τη διάκριση, το «τσίμπησε» ο εκδοτικός οίκος Starts Publishing Co και το έβγαλε και σε βιβλίο. Και δεν μιλάμε για ένα απλό βιβλίο αλλά για ένα μπεστ- σέλερ αφού πούλησε περισσότερα από 110.000 αντίτυπα.
Καλό θα είναι τώρα με την οικονομική κρίση, να διαδοθεί και στη χώρα μας το «Keitai- shousetsu», άλλωστε πολλοί είναι αυτοί που όλοι μέρα ασχολούνται με το κινητό τους, ευκαιρία να βγάλουν και κανένα χαρτζιλίκι.

Πηγή : www.star.gr/index.php?ID=perierga Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Ανέκδοτο Του Λαζόπουλου Με Τον Χριστό Και Τον Έλληνα.

Ανέκδοτο Του Λαζόπουλου Με Τον Χριστό Και Τον Έλληνα.


Διαβάστε περισσότερα...

Περπατόμετρο Όπως Λέμε Ταξίμετρο.

Οταν περπατάς δεν εξασφαλίζεις μόνο καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά μπορεί να εξοικονομείς και χρήματα. Και προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία επ’ αυτού, οι Ιάπωνες, εφευρετικά μυαλά και πάντα σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις, κατασκεύασαν μια συσκευή η οποία υπολογίζει ακριβώς αφ’ ενός πόσα χρήματα κερδίζουμε όταν, αντί να πάρουμε ταξί, επιλέγουμε να περπατήσουμε κι επιπλέον πόσα κιλά χάνουμε, ώστε να αποφεύγουμε τη χρήση ταξί στις μετακινήσεις μας. Η συσκευή Taxi Walker είναι μικρή σε μέγεθος, διατίθεται σε διάφορα χρώματα και απευθύνεται σε όλους: από επαγγελματίες μέχρι νοικοκυρές. Αν και προς το παρόν διατίθεται μόνο στην Ιαπωνία, η Taxi Walker μπορεί να αποβεί ιδιαιτέρως χρήσιμη τόσο για την υγεία όσο και για το πορτοφόλι του καταναλωτή, ο οποίος μπορεί ιδίοις όμμασι να διαπιστώσει τα αποτελέσματα της επιλογής του.

Πηγή : http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_2_10/02/2010_390230 Διαβάστε περισσότερα...

Σούπερ Μάρκετ Έρωτα

Στο «σούπερ μάρκετ του έρωτα», οι μοναχικοί Κινέζοι μπορεί εν τέλει και να βρουν το πολυπόθητο έτερον ήμισυ. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια αίτηση μέλους, ώστε να μπουν και τυπικά στην επίσημη λίστα του καταστήματος και μαζί με τα ψώνια τους να κάνουν και τη δέουσα γνωριμία. Για να γίνει κανείς μέλος δεν χρειάζονται πολλά πράγματα, αρκεί να δηλώσει όνομα και ηλικία, εισόδημα και επάγγελμα, να τα συνοδεύσει με μια φωτογραφία και να δώσει μια εικόνα για το πώς φαντάζεται το ιδανικό ταίρι. Από ’κει και πέρα, δεν έχει παρά να περιμένει κι αν πάλι δεν βρει στο σούπερ μάρκετ τον «έρωτα» της ζωής του, μπορεί κάλλιστα να αποκτήσει καινούργιους φίλους. Το κατάστημα λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2009, στο Πεκίνο έχει προσελκύσει μέχρι σήμερα πάνω από χίλιους πελάτες κι έχει καταγράψει πενήντα επιτυχημένες ερωτικές συνδέσεις. Εν όψει της Ημέρας των Ερωτευμένων, αναμένεται να κάνει «χρυσές δουλειές».

Πηγή : http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_2_10/02/2010_390230 Διαβάστε περισσότερα...

Video game Εκπαιδεύει Μαθητές Να Ανταπεξέρχονται Σε Καταστροφικές Συνθήκες.

Ένα πρωτοποριακό και ταυτόχρονα επιμορφωτικό βιντεοπαιχνίδι, το food Force, εκπαιδεύει μικρούς μαθητές ηλικίας 8 έως 13 ετών να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες παρόμοιες με αυτές που αντιμετώπισαν οι ανθρωπιστικές αποστολές στην Αϊτή, παίρνοντας έτσι μία γεύση από... επικίνδυνες αποστολές.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι σχεδιάστηκε από το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης και ουσιαστικά είναι ένας προσομειωτής δύσκολων καταστάσεων όπως π.χ. φυσικές καταστροφές.
Το Food Force παίζεται σε ένα φανταστικό τροπικό νησί στον Ινδικό Ωκεανό με την ονομασία Σεϊλάν που πλήττεται από εμφύλια διαμάχη, πείνα και ξηρασία. Οι μικροί μαθητές καλούνται να βρούν λύσεις σε έξι δοκιμασίες ή αποστολές όπως π.χ να μεταφέρουν τρόφιμα στους κατοίκους, να βρούν τη συντομότερη διαδρομή για την μεταφορά τους, να εντοπίσουν τους υποσιτισμένους, να δημιουργήσουν υποδομές κ.τ.λ.
Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 7 εκατομμύρια χρήστες έχουν κατεβάσει το παιχνίδι απο το Διαδίκτυο δωρεάν απο την ιστοσελίδα www.food-force.com.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιντεοπαιχνίδι έχει λάβει την έγκριση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και θα μπει την επόμενη χρονιά και στις ελληνικές σχολικές αίθουσες.

Πηγή : www.star.gr Διαβάστε περισσότερα...

Ανέκδοτο Του Σερβετά Με Τον Παπαγάλο Και Τον Μάγο.

Ανέκδοτο Του Σερβετά Με Τον Παπαγάλο Και Τον Μάγο.

Διαβάστε περισσότερα...

Μπριζόλα Έναντι Αίματος! ! !

Μετά την πρωτότυπη αμερικανική προσπάθεια προσέλκυσης αιμοδοτών με το motto «Δίνεις αίμα, παίρνεις μπύρα», ουρές κάνουν οι πολίτες στην Ταϊβάν για να δώσουν αίμα, ύστερα από την εκστρατεία "μπριζόλα έναντι αίματος" που εξήγγειλε η υπηρεσία αιμοδοσίας της χώρας, σε συνεργασία με τοπική αλυσίδα εστιατορίων, με στόχο την προσέλκυση αιμοδοτών.
Χιλιάδες εμφανίστηκαν χθες για να δώσουν αίμα ύστερα από την ανακοίνωση της αλυσίδας εστιατορίων TASTY ότι θα προσφέρει 5.000 κουπόνια για ένα δωρεάν δείπνο στα εστιατόριά της, αξίας 549 δολαρίων Ταϊβάν, (περίπου 12 ευρώ), που θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε μπριζόλα.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της εταιρείας, "σε μερικούς σταθμούς αιμοδοσίας, οι οποίοι δεν ανοίγουν πριν από τις 8 π.μ., ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται από τις 3 το πρωί".
Η εκστρατεία προσέλκυσης αιμοδοτών ξεκίνησε εν όψει των διακοπών της κινεζικής Πρωτοχρονιάς, που αρχίζουν φέτος στις 14 Φεβρουαρίου, περίοδο κατά την οποία τα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν συνήθως μεγάλες ελλείψεις αίματος.

Πηγή : www.news247.gr/a/68!118510 Διαβάστε περισσότερα...

Του Έβαλε Μαριχουάνα Στα Κεφτεδάκια Για Να Τον Απολύσουν

Εφετείο των ΗΠΑ τάχθηκε υπέρ της απόφασης του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης, το οποίο απέλυσε αστυνομικό που δεν κατάφερε να περάσει το τεστ ναρκωτικών.
Πρόκειται για απόφαση σκάνδαλο, αν αναλογιστούμε το τρομερό επιχείρημα του οργάνου της τάξης, σχετικά με το πώς βρέθηκε μαριχουάνα στο αίμα του.
Ο 22χρονος Anthony Chiofalo είχε πεί στην απολογία του ότι η σύζυγός του έβαλε με βελόνα ναρκωτικές ουσίες στα κεφτεδάκια του, ώστε να τον διώξουν από το σώμα και να μην σκοτωθεί σε κάποια μάχη κατά του εγκλήματος.
Η εξήγησή του δεν έπεισε τους δικαστές, οι οποίοι συμφώνησαν ότι τα υψηλά ποσοστά μαριχουάνας που ανιχνεύθηκαν στα μαλλιά του δεν θα μπορούσαν να προέλθουν από το φαγητό.
Ο 22χρονος αντέτεινε ότι το τέστ για τα μαλλιά δεν αναγνωρίζεται από τη σύμβαση του σωματείου αστυνομικών της Νέας Υόρκης, αλλά πλέον επρόκειτο για διαδικαστικό θέμα, αφού το δικαστήριο είχε πειστεί για την ενοχή του.
Η σύζυγός του, Catherine, καπνίζει συστηματικά μαριχουάνα για λόγους υγείας και ισχυρίστηκε και αυτή ότι την έβαλε στο φαγητό για να τον απολύσουν, χωρίς όμως να αλλάξει η απόφαση του δικαστηρίου που θεώρησε σωστή την αποπομπή του.

Πηγή : www.news247.gr/a/68!118950 Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Απαγόρευσαν Μέθοδο Δίαιτας Στο Χονγκ Κόνγκ.

Οι αρχές και οι γιατροί προειδοποιούν όσους κάνουν δίαιτα στο Χονγκ Κονγκ να σταματήσουν να καταπίνουν ζωντανά σκουλήκια στο πλαίσιο μεθόδου αδυνατίσματος.
Το τμήμα Δημόσιας Υγείας κινητοποιήθηκε μετά από εντοπισμό ιστοσελίδων οι οποίες προσέφεραν προϊόντα που περιείχαν επικίνδυνα παράσιτα και μάλιστα ζωντανά, ως ιδανικό τρόπο απώλειας βάρους.
Τα προϊόντα χρησιμοποιούσαν τους σκώληκες Ascaris, γιγαντιαίους εντεροσκώληκες που μπορεί να φθάσουν μέχρι 40 εκατοστά μήκος, να εγκατασταθούν στο έντερο και να γεννούν μέχρι και 200.000 αυγά ημερησίως.
Ο εκπρόσωπος του τμήματος Δημόσιας Υγείας προειδοποιεί ότι η κατάποση των παρασίτων μπορεί να προκαλέσει έντονους πόνους στην κοιλιά, τυμπανισμό, εμετό, διάρροια και υποσιτισμό.
"Η μόλυνση από το παράσιτο μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να αποβεί μοιραία εάν προκληθούν σοβαρές επιπλοκές, απόφραξη του εντέρου ή της χοληφόρου, ενώ μπορεί να εμφανιστεί και δυσλειτουργία του παγκρέατος", δήλωσε ο υγειονομικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε "οι σκώληκες έχουν τη δυνατότητα να εισβάλουν και σε άλλα ζωτικά όργανα, όπως οι πνεύμονες".
"Η μόλυνση μπορεί να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή που μπορεί να εξοντώσει το παράσιτο. Ωστόσο μπορεί να απαιτηθεί και χειρουργική επέμβαση για να απομακρυνθούν οι σκώληκες εάν υπάρξουν κάποια εμπόδια", συνέχισε ο εκπρόσωπος.
Ο υγειονομικός εκπρόσωπος απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να ζητούν την ιατρική συμβουλή πριν ξεκινήσουν οποιαδήποτε δίαιτα και τόνισε ότι οι μόνοι φυσικοί, υγιεινοί και αποτελεσματικοί τρόποι απώλειας βάρους είναι μέσω σωστής και ελεγχόμενης διατροφής και τακτικής άσκησης.

Πηγή : http://news.ert.gr/el/paraksena/eidiseis/33104-xongk-kongk-min-trote-zontana-skoulikia-den-adynatizoun Διαβάστε περισσότερα...

Χάι Τεκ Και... Στρογγυλή Η Μονόπολη Του Μέλλοντος

Με μία έκδοση προσαρμοσμένη στον 21ο αιώνα γιορτάζει φέτος η Μονόπολη τα 75 χρόνια της. Το πιο εμπορικό επιτραπέζιο παιχνίδι όλων των εποχών αποκτά φουτουριστικό ταμπλό, ηλεκτρονική τράπεζα, ηλεκτρονικά ζάρια και πιστωτικές κάρτες με τετραψήφιο αριθμό pin.
Από το 1935 το μεγάλο παιχνίδι του καπιταλισμού έχει διδάξει τρεις γενιές παικτών και πάνω από 1 δισ. παίκτες όλων των ηλικιών πώς να γίνουν πλούσιοι ή να μείνουν ξαφνικά στον άσο αγοράζοντας και πουλώντας κατά περίπτωση πόλεις, πλατείες, σπίτια και ξενοδοχεία. Η νέα έκδοση Μonopoly Revolution δεν διαφέρει φυσικά σε τίποτε από τις πολλές εκδόσεις που έχει γνωρίσει το φημισμένο επιτραπέζιο ως προς τη φιλοσοφία του. Αυτό που αλλάζει είναι ότι προστίθεται μια διάσταση χάι τεκ με ηχητικά εφέ και μουσική, ηλεκτρονική τράπεζα από την οποία είναι αδύνατο να κλέψει κανείς στα κρυφά κανένα χαρτονόμισμα αφού οι συναλλαγές γίνονται με πιστωτική κάρτα, ηλεκτρονικό ζάρι και τιμές προσαρμοσμένες στη σημερινή πραγματικότητα. Στην αγγλική έκδοση, για παράδειγμα, η πανάκριβη περιοχή Μέιφερ του Λονδίνου δεν κοστίζει πλέον 400 στερλίνες- ποσό το οποίο δεν φτάνει για να αγοράσεις σήμερα στη βρετανική πρωτεύουσα ούτε την πόρτα ενός γκαράζ - αλλά 4 εκατομμύρια. Επιπλέον οι μάχες για την ιδιοκτησία δεν γίνονται πάνω στο κλασικό τετράγωνο ταμπλό αλλά σε ένα φουτουριστικό στρογγυλό με μίνιμαλ ντιζάιν.
Η πατέντα του επιτραπέζιου που μετέτρεψε σε παιχνίδι την αλφαβήτα του καπιταλισμού κατοχυρώθηκε το 1935 από τον Αμερικανό Τσαρλς Ντάροου. Δη μιουργός του παιχνιδιού όμως είναι η κουάκερος Ελίζαμπεθ Μάτζι Φίλιπς, που 30 χρόνια νωρίτερα ήλπιζε να εξηγήσει με αυτό τον τρόπο τη θεωρία των φόρων του οικονομολόγου Χένρι Τζορτζ. Σύμφωνα με τη θεωρία του Τζορτζ, εάν όλοι οι άνθρωποι έχουν κέρδη από την περιουσία τους τότε αυτή θα καταλήξει νομοτελειακά στα χέρια ενός ανθρώπου. Κάπως έτσι γεννήθηκε το «Παιχνίδι του νοικοκύρη» και από εκεί προέκυψε η παραλλαγή της Μονόπολης που έμελλε να γίνει πιο διάσημη από το πρωτότυπο. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει πάμπολλες εκδόσεις - από την κλασική έως τη Σπάιντερμαν στην Ελλάδα έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες από δεκαπέντε-, ενώ το 2008 παρουσιάστηκε ως βιντεοπαιχνίδι και έναν χρόνο αργότερα η ονλάιν έκδοση σε συνεργασία με την Google.

Πηγή : www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4559649&ct=2 Διαβάστε περισσότερα...

Αγίου Βαλεντίνου Παρέα Με Τα Κατοικίδια.

Τα κατοικίδια φαίνεται ότι δεν είναι μόνο οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου, αλλά μπορεί να είναι και η καλύτερη παρέα για την Ημέρα των Ερωτευμένων! Οσο περίεργο και αν ακούγεται, ένας στους πέντε ανθρώπους θα προτιμούσε να περάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το αγαπημένο του κατοικίδιο -σκύλο, γάτα, κουνέλι ή ό, τι άλλο- και όχι με τον σύντροφό του. Αυτό τουλάχιστον έδειξε έρευνα του ινστιτούτου Ipsos σε 23 χώρες του κόσμου, στην οποία συμμετείχαν 24.000 άνθρωποι. Οι πιο φιλόζωοι είναι οι Τούρκοι, όπου το 49% των ερωτηθέντων επέλεξε κατοικίδιο, και ακολουθούν οι Ινδοί με 41%, οι Ιάπωνες με 30% και οι Κινέζοι με 29%. Μόνο στην Ουγγαρία, την Ολλανδία, στο Μεξικό και στη Γαλλία ενδιαφέρονται ακόμη οι άνθρωποι περισσότερο για τους συντρόφους τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορετικές ανάμεσα σε γυναίκες και άνδρες, εκείνοι που προτιμούν την παρέα των κατοικίδιων είναι οι νεότεροι, κάτω των 35 ετών, και όσοι δεν διαθέτουν οικονομική άνεση.

Πηγή : http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_2_09/02/2010_390086 Διαβάστε περισσότερα...

Παπάκια (Ανέκδοτο)

Είναι το γνωστό σε όλους μας ανέκδοτο του Σερβετά με τα παπάκια που είπε στο ράδιο αρβύλα.Εγγυημένα έχει πολύ γέλιο

Διαβάστε περισσότερα...

Ρεκόρ Guinness Στην Κατάποση Σπαθιών.

Ούτε πέντε, ούτε δέκα αλλά δεκαοκτώ ολόκληρα σπαθιά κατάπιε ένας Αυστραλός καλλιτέχνης σημειώνοντας ρεκόρ Γκίνες!
Ο Chayne Hultgren, ή αλλιώς Space Cowboy, κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ του που έκανε το 2008 καταπίνοντας σπαθιά μήκους 72 εκατοστών το καθένα, όπως μετέδωσε το βρετανικό δίκτυο BBC.
Αν και το θέαμα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, ο Αυστραλός δήλωσε πως δεν είναι επικίνδυνο καθώς έχει κάνει πολλές προπονήσεις και έχει ξοδέψει αρκετές ώρες ώστε να το καταφέρει.



Πηγή : www.cosmo.gr/OddlyEnough/Australia/263033.html Διαβάστε περισσότερα...

Ζητάνε Να Αναγνωριστεί Η Heavy Metal Ως Επίσημη Θρησκεία.

Το έχουμε χάσει τελείως μου… Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Οι Βρετανοί heavymetal– άδες έχουν ξεσηκωθεί και απαιτούν εδώ και τώρα να γίνει το heavymetal επίσημη θρησκεία της χώρας!
Γιατί σου λένε: «Αφού κατάφεραν οι θαυμαστές των Τζεντάι να τους κατατάξουν σε επίσημη θρησκεία, μπορούμε και εμείς».
Οι οπαδοί της άποψης έχουν δημιουργήσει και δική τους σελίδα με το αίτημα στο γνωστό site κοινωνικής δικτύωσης facebook και έχουν μαζέψει μέχρι στιγμής 10.000 ηλεκτρονικές υπογραφές. Κοιτά fans το metal!
Οι πιστοί heavymetal– άδες θέλουν κιόλας να καταγραφεί το αίτημα τους ως επίσημο στην απογραφή του 2011.
Αυτό να δούμε τώρα…

Πηγή : www.star.gr/index.php?ID=perierga&Rec_ID=31284 Διαβάστε περισσότερα...

Θα Τρελαθώ Θα Πηδηχτώ Από Το Παράθυρο.

Το Βίντεο Θα Τρελαθώ Θα Πηδηχτώ Από Το Παράθυρο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ζούνε Το Avatar Στην Καθημερινότητά Τους.

Στην Ινδία τα μέλη της φυλής Dongria Kondh τα έχουν βάλει με την Βρεττανική μεγαλοεταιρεία Vedanta που θέλει να κάνει εξορύξεις βοξίτη στους ιερούς λόφους της περιοχής όπου ζει η φυλή. Στην ιερή περιοχή πιστεύουν οτι ζει ο θεός Niyam Raja και εξαρτούνται...
από αυτή για την καλλιέργεια και τα ζώα τους. Με την βοήθεια της Διεθνούς Αμνηστίας απεύθυναν και έκκληση στον δημιουργό της ταινίας Avatar, James Cameron γιατί η πλοκή του έργου μοιάζει πολύ με την δική τους περίπτωση. Οι κάτοικοι της Pandora θέλουν να αποτρέψουν τις εξορύξεις των γήινων κάτω από το ιερό τους δέντρο. H εταιρεία αυτή προκαλεί αντιδράσεις γενικότερα στην Ινδία γιατί οι επιχειρήσεις της προκαλούν μολύνσεις στο νερό και απειλούν την υγεία των κατοίκων στις περιοχές όπου βρίσκονται τα μεταλλεία.

Πηγή :http://troktiko.blogspot.com/2010/02/pandora.html Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Ευτυχώς Είχε Σήμα Καμπάνα!!!

Τα μηνύματα που έστελνε από το κινητό τηλέφωνο στην οικογένειά του στην Ελλάδα έσωσαν έναν Έλληνα τουρίστα, που χάθηκε σε βουνό της Νέας Ζηλανδίας.
Ο παραθεριστής, σύμφωνα με το Reuters, επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο το μεγαλύτερο χειμερινό θέρετρο για σκι και σνόουμπορντ στη Νέα Ζηλανδία, όταν έχασε την επαφή με τη σύντροφό του, ενώ έπαιρνέ φωτογραφίες.
Ο τυχερός μέσα στην ατυχία του Μάριος Συμεωνίδης, που δεν είχε εξοπλισμό για παραπάνω από μία ημέρα, ενώ φορούσε ελαφρύ εξοπλισμό, άρχισε να στέλνει μηνύματα στην οικογένειά του, λέγοντάς τους πως είχε χαθεί.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η οικογένειά του διαβίβασε την πληροφορία στην Αστυνομία της Ν. Ζηλανδίας, από όπου εστάλησαν τέσσερις ομάδες διάσωσης.Ο Συμεωνίδης πέρασε τη νύχτα στο βουνό και το επόμενο πρωί τον εντόπισε άλλος παραθεριστής, ο οποίος τον οδήγησε στις ομάδες διάσωσης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι καλά στην υγεία του, αλλά ήταν πολύ πεινασμένος.

Πηγή : www.cosmo.gr/OddlyEnough/NewZealand/262983.html Διαβάστε περισσότερα...

Έκλεισαν Το site Με Οδηγίες e-hacking

Το μεγαλύτερο site εκπαίδευσης κλείνει η Κίνα ενώ οι 3 άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτό έχουν συλληφθεί.
Το Black Hawk Safety Net θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα site που παρέχουν μαθήματα για χάκερ και παρέχουν λογισμικό που μπορεί να βλάψει τους υπολογιστές.
Η Κίνα αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη σοβαρότητα το θέμα των χάκερ, ύστερα κι από τις καταγγελίες της Google για συχνές επιθέσεις σε site Αμερικανικών εταιρειών.
Το site στρατολογούσε χιλιάδες μέλη μέσω διαδικτύου και τους παρείχε μαθήματα για διαδικτυακές επιθέσεις καθώς και με λογισμικό Trojan για να επιτίθενται και να παγιδεύουν site.
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύτηκαν σε Κινεζική εφημερίδα το Black Hawk Safety Net στρατολόγησε 12.000 μέλη που πλήρωσαν για να λάβουν μαθήματα χάκινγκ ενώ συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύρια δολάρια. Άλλα 170.000 μέλη έχουν κάνει συνδρομή στο site για να λάβουν δωρεάν οδηγίες για χάκινγκ.

Πηγή : http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=6424&subid=2&pubid=7204261 Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Ένα ιγκλού κατέρρευσε στο κεφάλι του... υπουργού

Ένα ιγκλού κατέρρευσε στο κεφάλι του... υπουργού Οικονομικών του Καναδά, Τζιμ Φλάχερτι, ο οποίος είχε μπει μέσα για να εξετάσει από κοντά την παραδοσιακή κατοικία των Εσκιμώων Ινουίτ, στο περιθώριο της συνόδου της G7 που φιλοξενείται στην πόλη Ικαλουίτ, στην αρκτική περιοχή Νουναβούτ.
Ο Φλάχερτι όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα αλλά γέλασε και με την αδεξιότητά του αφού κατάφερε να γκρεμίσει με την κουκούλα του την είσοδο του ιγκλού. Οι Ινουίτ είπαν στην υπουργό να μην ανησυχεί αφού η ζημιά που προκάλεσε μπορεί να επιδιορθωθεί πολύ εύκολα.
Ο Καναδάς, που προεδρεύει αυτήν την περίοδο στην G7, κάλεσε τους υπουργούς Οικονομικών και τους κεντρικούς τραπεζίτες των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Βρετανίας, να συνεδριάσουν σε αυτό το μικρό χωριό του Αρκτικού Κύκλου.
Οι υπουργοί έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν σήμερα σε ένα «κοινοτικό γεύμα» όπου μπορεί να τους σερβιριστεί κρέας φώκιας. Δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα βρίσκονται όλο στο Ικαλουίτ την ώρα του γεύματος.

Πηγή : www.ant1online.gr/SmallAndCurious/Pages/20102/6d069f9b-6362-43f8-b931-df7cdecc787e.aspx Διαβάστε περισσότερα...

Εκτυπωτής… Φαγητού!

Κορίτσια μην ανησυχείτε εάν δεν ξέρετε να μαγειρεύετε όπως η μαμά σας. Μια νέα επαναστατική μηχανή μαγειρέματος που προορίζεται για οικιακή χρήση στο μέλλον αναμένεται «λύσει» τα χέρια των νοικοκυρών.
Πρόκειται για ένα σύστημα αυτόματης παραγωγής φαγητού κατά παραγγελία, το οποίο έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει τα συστατικά πολλών φαγητών σε ειδικά δοχεία στο πάνω μέρος της συσκευής.
Έτσι όταν κάποιος επιλέγει το φαγητό που επιθυμεί από τα ψηφιακό μενού, οι μηχανισμοί του αναμειγνύουν τις σωστές αναλογίες, εφαρμόζουν την κατάλληλη θερμοκρασία και …παράγουν το φαγητό!
Χωρίς κόπο και χρόνο έχετε στο τραπέζι σας τα υπέροχα πιάτα της μαμάς σας και ο σύντροφος σας δεν θα έχει κανένα λόγο να παραπονεθεί ότι δεν πέτυχε η συνταγή!

Πηγή : www.star.gr Διαβάστε περισσότερα...

Άνοιξε Το Gamato.info

Διαβάστε περισσότερα...

Οι Άνδρες «Δανειζονται» Τα Καλλυντικά Των Συντρόφων Τους.

Διπλά τώρα πια είναι τα έξοδα για καλλυντικά στα ζευγάρια των Βρετανών, καθώς όπως έδειξε μία πρόσφατη έρευνα ένας στους δέκα Βρετανούς, παραδέχεται πως χρησιμοποιεί όχι μόνο το make up της γυναίκας του αλλά και τα προϊόντα για περιποίηση νυχιών και μαλλιών.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας metroάνδρας που θέλει να περιποιείται τον εαυτό του και να τον βλέπει όμορφο θεωρείται gay» λέει χαρακτηριστικά ένας νεαρός από τη Νέα Ζηλανδία.
Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Daily Mail, οι μάσκες προσώπου, τα scrub, οι κρέμες μαλλιών είναι μερικά από τα προϊόντα που προτιμούν οι άνδρες.

Πηγή : www.star.gr


Διαβάστε περισσότερα...

Φυλάκιση Οκτώ Εβδομάδων Για... Θορυβώδες Σεξ

Αφού οι γείτονές της δεν άντεξαν άλλο τις «υπερφυσικές» κραυγές της και την κατήγγειλαν στην αστυνομία, οκτώ εβδομάδες στη φυλακή στοίχησαν σε μια 48χρονη Αγγλίδα οι θορυβώδεις περιπτύξεις με το σύζυγό της.
Μετά την πρώτη καταγγελία το δικαστήριο είχε προειδοποιήσει την Καρολάιν Κάρτραϊτ να... συγκρατηθεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα την τιμωρούσε αυστηρά. Η γυναίκα είχε με τη σειρά της προσπαθήσει να άρει την «απαγόρευση θορύβου» που της είχε επιβληθεί, αφού την παραβίαζε τακτικότατα.
«Είχε εκδοθεί σε βάρος σας προειδοποίηση για παραβίαση της κοινής ησυχίας, υπό μάλλον ασυνήθιστες συνθήκες. Άκουσα ένα πολύ μικρό απόσπασμα από το θόρυβο που κάνετε και καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί ενοχλούνται οι γείτονές σας. Επιπλέον, είναι προφανές από το απόσπασμα αυτό ότι δεν κάνετε καμία προσπάθεια να ησυχάσετε», δήλωσε χαρακτηριστικά η δικαστής Μπεατρίς Μπόλτον που εξέδωσε την απόφαση.
Η δικαστής καταδίκασε τη 48χρονη γυναίκα σε φυλάκιση 8 εβδομάδων με αναστολή. Την προειδοποίησε όμως ότι αν συνεχίσει το... σαματά θα υποχρεωθεί να εκτίσει την ποινή της.
Οι.. ατυχείς γείτονες της Κάρτραϊτ περιέγραψαν στο δικαστήριο τους «αφύσικους» ήχους που άκουγαν και οι οποίοι κάλυπταν τον ήχο από τις τηλεοράσεις τους. Κάποιοι είπαν ότι πίστευαν πως κάποιος δολοφονείται. Τα μηχανήματα που είχε εγκαταστήσει ένας γείτονάς της στο διπλανό διαμέρισμα κατέγραψαν επίπεδο θορύβου στα 47 ντεσιμπέλ.

Πηγή : www.athens24.gr/news/news/panorama/news_detail.html?id=54402&inm= Διαβάστε περισσότερα...

Η Άχνη Ζάχαρη Ήτανε Κοκαΐνη.

Όταν αστυνομικοί σε αυτοκινητόδρομο έξω από το Knoxville (Tennessee) σταμάτησαν την 21χρονη Whitney Alison Holte για έλεγχο, τους κίνησε την περιέργεια η άσπρη σκόνη γύρω από τα χείλη της και πάνω στην μπλούζα της.
Η κοπέλα αμέσως δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι μόλις είχε φάει ένα ντόνατ με ζάχαρη άχνη. Η ιδέα της ήταν καλή αν σκεφθούμε ότι οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ καταναλώνουν άφθονα ντόνατς, οπότε θα έπρεπε να δείξουν κατανόηση.
Δυστυχώς για την κοπέλα είχε πέσει σε περίεργους αστυνομικούς, που δεν αρκέστηκαν στις εξηγήσεις της και προχώρησαν στα απαραίτητα τεστ. Αποδείχθηκε ότι η ουσία που βιαστικά έβαλε στο στόμα της, δεν ήταν ζάχαρη, αλλά κοκαΐνη.
Η Holte, συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την πώληση ή την παράδοση. Επίσης κατηγορείται ότι οδηγούσε επικίνδυνα, με ληγμένο δίπλωμα και ασφάλεια και χωρίς να καταφέρνει να διατηρεί τη λωρίδα κυκλοφορίας της. Οι παρενέργεις του ντόνατ.
Η κοπέλα παραμένει κρατούμενη με εγγύηση 12.250 δολαρίων, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν οι γνωστοί για την ευγένεια και το χιούμορ τους αμερικανοί αστυνομικοί της πρόσφεραν ντόνατς.

Πηγή : www.news247.gr/a/68!117177 Διαβάστε περισσότερα...

Μισό-καπνισμένο Πούρο Αξίας 4.500 Λιρών!!!

Ένα “μισο-καπνισμένο” πούρο του Winston Churchill, από το 1941, πουλήθηκε έναντι 4.500 λιρών από την αγγλική εταιρία δημοπρασιών, Keys.
Ο τότε πρωθυπουργός είχε αφήσει το πούρο του για να παραβρεθεί σε μια συνάντηση και το...πήρε ένας εργαζόμενος της Downing Street.
Ο εργαζόμενος έστειλε το αντικείμενο σε έναν φίλο του μαζί με μια σημείωση. Ο παραλαβών κράτησε το δώρο μέχρι το θάνατό του και στη συνέχεια “πέρασε” σε έναν συγγενή.
Σύμφωνα με το Skynews, το πούρο αγοράστηκε από έναν συλλέκτη στην τιμή των 4.500 λιρών αν και αναμενόταν να “πιάσει” περίπου 350 λίρες.
Τον περασμένο Νοέμβριο, ένα πιάτο βουτύρου που το χρησιμοποιούσε ως τασάκι ο Churchill δημοπρατήθηκε στις 4.200 λίρες.


Πηγή : www.cosmo.gr/OddlyEnough/262363.html Διαβάστε περισσότερα...

Σέξι Εσώρουχα Ενάντια Στην Κυτταρίτιδα.

Κυτταρίτιδα… ο εφιάλτης των γυναικών αλλά και των αντρών! Αυτή η αποκρουστική εικόνα του δέρματος που μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού… καταπολεμάται αποτελεσματικά!
Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει μία ινδική εταιρεία! Ξεχάστε τις κρέμες και τα ειδικά μασάζ για καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φορέσετε τα σέξι εσώρουχα που κατασκευάζει η εν λόγω εταιρεία.
Τα πρωτοποριακά εσώρουχα είναι εμποτισμένα με έλαιο από δέντρο Azadirachta Indica και ραμμένα με ίνες ασημιού που αποτελούν όπλο κατά της αντιαισθητικής όψης της επιδερμίδας.
Επιπλέον το έλαιο αυτό έχει μαλακτικές ιδιότητες.
Τι άλλο θα φτιάξουν;;;;

Πηγή : www.star.gr Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Αλλάζει Η Δομή Της Κεντρικής Σελίδας Του Facebook

Αλλάξει η δομή της κεντρικής σελίδας της διάσημης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook την εβδομάδα που γιορτάζει τα έκτα του γενέθλια!
Οι αλλαγές θα γίνουν σε λίγους χρήστες αρχικά ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα επεκταθούν στο ευρύ κοινό. Μια από αυτές θα είναι με τα μηνύματα, τα οποία ο χρήστης θα μπορεί να στέλνει σε άλλους από την κεντρική σελίδα και όχι να ανοίγει ξεχωριστό παράθυρο όπου θα αναζητεί τον άτομο που επιθυμεί.
Ήδη το Facebook έχει εφαρμόσει το σύστημα Live Feed και News Feed δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να παρακολουθεί ανά λεπτό τι κάνουν οι υπόλοιποι φίλοι του. Αυτά τα δύο έχουν ξεχωριστά κουμπιά με την ονομασία Most Recent και Top News αντίστοιχα.
Σύμφωνα με την Telegraph, μερικά κουμπιά μεταφέρθηκαν από το τέλος της σελίδας στην αρχή, μαζεμένα στην αριστερή πλευρά της οθόνης ενώ τα ανεβασμένα βίντεο θα εμφανίζονται ακριβώς κάτω από τις φωτογραφίες.
“Κυκλοφορούμε μια σειρά προϊόντων σχεδιασμένα για να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. Σκοπός μας είναι να κάνουμε ευκολότερο το Facebook. Παραδείγματος χάρη οι ενημερώσεις για το ποιος έχει γράψει κάτι στο προφίλ δεν θα είναι κάτω δεξιά, αλλά πάνω αριστερά δίπλα από την μπάρα αναζήτησης”, έγραψε στο μπλογκ του ένας από αυτούς που φτιάχνουν το Facebook, Jing Chen.
Το Facebook αυτήν την εβδομάδα κλείνει τα 6 χρόνια λειτουργία του με 400 εκατομμύρια χρήστες. Ο ιδρυτής του, Mark Zuckerberg δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως σκοπός του είναι η περαιτέρω επέκτασή του.
“Σας ευχαριστούμε για το ότι κάνατε το Facebook κομμάτι της ζωής σας. Χρόνια πολλά στο Facebook και στην κοινότητά του. Αναμένουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα και να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή : http://cosmo.gr/Internet/262773.html Διαβάστε περισσότερα...

Φάρμακο Για Τον Αλκοολισμό «Θεραπεύει» Και Τον Τζόγο

Oμάδα γερμανών και ελβετών γιατρών αναφέρει ότι ένα φάρμακο που χορηγείται σε αλκοολικούς είναι πιθανό να βοηθά στην καταπολέμηση του εθισμού στον τζόγο. Η είδηση, αν και εντυπωσιακή, είναι πολύ πρόωρο να εκτιμηθεί σωστά, επειδή οι γιατροί αναφέρονται σε μία μόνο περίπτωση ενός ατόμου εθισμένου στο αλκοόλ και στον τζόγο. Μετά τη λήψη του Αntabuse (χρησιμοποιείται πολλά χρόνια στην αντιμετώπιση του αλκοολισμού) το άτομο αυτό έχασε κάθε ενδιαφέρον για τον τζόγο και δεν έπαιξε κανένα τυχερό παιχνίδι για έναν ολόκληρο χρόνο.
Το φάρμακο αντιμετωπίζει το πρόβλημα του αλκοολισμού παρεμβαίνοντας στον τρόπο με τον οποίο το ανθρώπινο σώμα μεταβολίζει το αλκοόλ. Ειδικοί του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης και του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης εκτιμούν ότι το φάρμακο, εκτός από αυτό, μεταβάλλει και τη χημική ισορροπία του εγκεφάλου με τέτοιον τρόπο ώστε να διακόπτει την έλξη που νιώθει ένα άτομο για τον τζόγο.
Οπως διεπίστωσαν, το φάρμακο αυξάνει τα επίπεδα της ντοπαμίνης στον εγκέφαλο, τα χαμηλά επίπεδα της οποίας συνδέονται με την ανάπτυξη εθιστικών συμπεριφορών και ειδικά με τον τζόγο.

Πηγή : www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artId=313848&dt=06/02/2010 Διαβάστε περισσότερα...

Καμήλο-burger

Η νέα πρόταση υγιεινής διατροφής έρχεται απ' το Ντουμπάι!
Παραδοσιακό εστιατόριο στο Ντουμπάι πρόσθεσε μία νέα πρόταση στο μενού, την οποία μάλιστα διαφημίζει ως ιδανική υγιεινή επιλογή γιατί δεν περιέχει λίπος: Το Χάμπουργκερ Καμήλας.
Κοστίζει 5.45 δολάρια και η πρόταση του εστιατορίου Local House, οπτικά τουλάχιστον, δεν διαφέρει καθόλου από ένα χάμπουργκερ των ΜακΝτόναλντς: με λιωμένο τυρί και πικάντικη σάλτσα. Επίσης κρατάει καλά κρυμένο το μυστικό του πως μαλακώνει το κρέας της καμήλας που είναι πολύ σκληρό!

Πηγή : www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=13648&catid=11 Διαβάστε περισσότερα...

Γυναίκα Παγιδεύτηκε Σε Πλυντήριο Ρούχων

Ευτυχώς δεν έβαλε πρόγραμμα με πρόπλυση.
Υπηρεσίες διάσωσης κλήθηκαν στην πόλη της Νορβηγίας Μος για να απελευθερώσουν μια γυναίκα που είχε παγιδευτεί μέσα σε ένα ...πλυντήριο ρούχων.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του τύπου, μια 20χρονη παγιδεύτηκε στον κάδο ενός πλυντηρίου καθώς σφήνωσε το κεφάλι της και το χέρι της και δεν μπορούσε να απελευθερωθεί, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην τοπική εφημερίδα Moss Avis.
Ένα άλλο άτομο έσπευσε να ειδοποιήσει την αστυνομία νωρίς σήμερα και μετά από 10 λεπτά αστυνομία και υπηρεσία διάσωσης βρέθηκαν στο σημείο και απελευθέρωσαν τη "δέσμια του πλυντηρίου" χωρίς την παραμικρή αμυχή.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η γυναίκα προφανώς είχε βάλει κάποιο στοίχημα με το άτομο που ειδοποίησε την αστυνομία αλλά εκείνο που την προβληματίζει είναι η σύνεση των ατόμων που κάνουν τέτοιου είδους φάρσες.

Πηγή : www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=13690&catid=11&la=1 Διαβάστε περισσότερα...

5 Ιστορικές Γκάφες Στο Twitter.

1. Ένα «τιτίβισμα» του κόστισε περίπου 92.000 ευρώ
Τον Ιούλιο του 2009, ο Ντάρεν Μπεντ από το Τότενχαμ έβγαλε όλη του τη γκρίνια και το θυμό εναντίον του αφεντικού του σε ένα “tweet”. Αποτέλεσμα; Απόλυση και 92.000 ευρώ πρόστιμο για εξύβριση!

2. Η αθυροστομία έχει συνέπειες
Τον Οκτώβριο του 2009 ο παίκτης του κρίκετ Τιμ Μπρέσναν στόλισε με όλα τα κοσμητικά επίθετα που υπάρχουν στον πλανήτη έναν χρήστη επειδή τόλμησε να του κάνει παρατήρηση για το βάρος του… Μετά το γιουχάισμα από τους οπαδούς του, ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

3. Ο… μαρτυριάρης αθλητής
Ένας άλλος παίκτης του κρίκετ (το χει το άθλημα φαίνεται), ο Αυστραλός Φίλιπ Χιους έγραψε στο twitter ότι πήρε μεταγραφή για την ομάδα Ashes, πριν καν πέσουν οι υπογραφές… Η διοίκηση (και οι διαφημιστικές) δεν φάνηκε και ιδιαίτερα ευτυχής για το τιτίβισμα του…

4. Το πρώτο «διαδικτυακό» πρόστιμο από αθλητική ομοσπονδία
Τον Μάρτιο του 2009, ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ Dallas Mavericks, Μάρκ Κούμπαν έλαβε πρόστιμο 18.000 ευρώ επειδή κατηγόρησε μέσω Twitter τους διαιτητές του αγώνα για την ήττα της ομάδας του.

5. Ο απρόσεκτος υπάλληλος
Η βρετανική Vodafone, η γνωστή πολυεθνική εταιρεία τηλεφωνίας απέστειλε 8.500 «συγνώμη» στους υποστηρικτές της, επειδή ένας υπάλληλος των κεντρικών γραφείων της, εντόπισε τυχαία έναν άδειο υπολογιστή με ανοιχτή τη σελίδα του twitter. Για πλάκα, έγραψε ένα tweet με ομοφοβικό περιεχόμενο. Μόνο που ο λογαριασμός στον οποίο έγραψε ήταν ο επίσημος λογαριασμός της βρετανικής Vodafone…

Πηγή : www.cosmo.gr/Internet/262793.html Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Εκρηκτικό Τσιγάρο.

Αποζημίωση δόθηκε σε έναν άνδρα από την Ινδονησία καθώς το τσιγάρο που κάπνιζε εξερράγη στο στόμα του προκαλώντας την απώλεια 6 δοντιών του.
Σύμφωνα με το BBC, ο 31χρονος ισχυρίστηκε πως το τσιγάρο εξερράγη όταν εκείνος οδηγούσε την μοτοσικλέτα του. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας PT Nojorono Tobacco κατέβαλλαν 535 δολάρια και ανέλαβαν τα ιατρικά έξοδα ως αποζημίωση για τη βλάβη που προκλήθηκε στο στόμα του άνδρα.
Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά τα αίτια του συμβάντος ενώ ο “παθών” σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσει το κάπνισμα.
“Το ατύχημα ήταν τόσο απρόβλεπτο”, είπε χαρακτηριστικά ο 31χρονος ο οποίος καπνίζει από τα σχολικά του χρόνια.
Ο εκπρόσωπος της καπνοβιομηχανίας Clas Mild δήλωσε πως δεν υπάρχουν βλέψεις για ανάκληση πακέτων τσιγάρων.
“Είμαστε σε επικοινωνία με την αστυνομία και αναμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών. Δεν βάζουμε κανένα περίεργο υλικό στα τσιγάρα και είναι περίεργη η υπόθεση αφού συνέβη για πρώτη φορά”, είπε μεταξύ των άλλων ο εκπρόσωπος.
Η Ινδονησία έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά καπνιστών παγκοσμίως με το 60% των ανδρών να δηλώνουν συστηματικοί καπνιστές.

Πηγή : www.cosmo.gr/OddlyEnough/Asia/262451.html Διαβάστε περισσότερα...

Αυτό Θα Πει Καβάλησε Το Καλάμη.

Βάλτε στη αποθήκη τα ποδήλατα σας… η νέα μόδα επιτάσσει ποδήλατα από μπαμπού. Τέρμα το αλουμίνιο και το σίδερο η οικολογικής μας συνείδηση λέει «ναι» στα ξύλινα ποδήλατα .
Το οικολογικό ποδήλατο έχει σκελετό από μπαμπού και σκοινί ενώ εμφανίζει ιδιότητες που γενιές κατασκευαστών ποδηλάτων προσπαθούσαν να πετύχουν:ανθεκτικότητα, άνεση και ελαφριά κατασκευή.
Ο κατασκευαστής του οχήματος είναι ο Craig Calfee από την Καλιφόρνια, λατρεύει τα ποδήλατα ενώ οι κατασκευές ήταν παιδικό του όνειρο. Μέχρι σήμερα έχει κατασκευάσει αρκετά ποδήλατα από μπαμπού ενώ έχει ιδρύσει την οργάνωση Bamboosero που εκπαιδεύει άτομα στην κατασκευή δικύκλων από καλάμια μπαμπού.

Πηγή : www.star.gr Διαβάστε περισσότερα...

Ένας Όχι Και Τόσο Γλυκούλης Γάτος.

Αν δείτε ξαφνικά να κόβει βόλτες έξω από το σπίτι σας έναν κεραμιδόγατο που ακούει στο όνομα Όσκαρ τότε μάλλον ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε...τον μάταιο αυτό κόσμο. Ευτυχώς όμως, δεν θα τον δείτε εύκολα, αφού βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Το χαρισματικό αυτό τετράποδο, που ζει στο κέντρο Νοσηλείας και Αποκατάστασης Steering, στις ΗΠΑ, έχει την έμφυτη ικανότητα να καταλαβαίνει ποιός πρόκειται να πεθάνει και έτσι τον επισκέπτεται στο δωμάτιό του, ανεβαίνει στο κρεβάτι και παραμένει μαζί του μέχρι να ξεψυχήσει.
Στη συγκεκριμένη κλινική όταν οι νοσηλευτές βλέπουν τον Όσκαρ να κάθεται επίμονα έξω από την πόρτα ενός δωματίου τότε καταλαβαίνουν ότι ο συγκεκριμένος ασθενής είναι στα τελευταία του, οπότε αφήνουν τον Όσκαρ να μπει μέσα και στην συνέχεια ειδοποιούν τους οικείους του.
Το συγκεκριμένο χάρισμα του κατά τα άλλα συνηθισμένου γάτου ανακάλυψε τυχαία ο γεροντολόγος Ντέιβιντ Ντόζα και έκτοτε τον ...έχει από κοντά προκειμένου να παρακολουθεί τις επιδόσεις του .
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι ο γάτος έχει την ικανότητα να μυρίζει τις κετόνες, που είναι βιοχημικές ουσίες που εκκρίνουν τα κύτταρα όταν πεθαίνουν - και έτσι συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Αυτό που δεν μπορούμε να σας πούμε είναι αν πρέπει να αισθανόμαστε ευτυχείς ή δυστυχείς που ο συμπαθής γάτος μένει τόσο μακριά...

Πηγή : www.star.gr Διαβάστε περισσότερα...

Μια Παράξενη Προτροπή Από Την Πρόεδρο Της Αργεντινής.

Η πρόεδρος της Αργεντινής πρότεινε το...χοιρινό ως εναλλακτική λύση του Βιάγκρα, εξηγώντας ότι πέρασε ένα...έντονο σαββατοκύριακο με το σύζυγό της έχοντας προηγουμένως κάνει μπάρμπεκιου με χοιρινό. "Μόλις μου είπαν κάτι που δεν γνώριζα, ότι η κατανάλωση χοιρινού βελτιώνει την ερωτική ζωή...θα έλεγα ότι είναι πολύ προτιμότερο να φας χοιρινό στη σχάρα από το να πάρεις Βιάγκρα", είπε η πρόεδρος Κριστίνα Φερνάντες στους επικεφαλής της βιομηχανίας χοιροτρόφων.
Η πρόεδρος είπε ότι έφαγε πρόσφατα χοιρινό και ότι "τα πράγματα πήγαν πολύ καλά εκείνο το σαββατοκύριακο, οπότε θα μπορούσε να αληθεύει".
Η Αργεντινή είναι η πρώτη χώρα σε κατά κεφαλήν εισόδημα στην κατανάλωση βοδινού στον κόσμο, αλλά η κυβέρνηση επιδιώκει να προωθήσει το χοιρινό ως εναλλακτικό είδος κρέατος τα τελευταία χρόνια εξ αιτίας της ανόδου της τιμής του βοδινού. "Μία δοκιμή δεν κοστίζει τίποτα, οπότε ας προσπαθήσουμε", είπε η πρόεδρος σε τηλεοπτική της ομιλία.


Πηγή : http://news.ert.gr/el/paraksena/eidiseis/32599-xoirino-anti-biagkra-proteinei-i-proedros-tis-argentinis Διαβάστε περισσότερα...

Θα Γίνει Τζεσικα Άλμπα Για Χατίρι Του.

Μια νεαρή Κινέζα θέλει να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση για να μοιάζει με την ηθοποιό Τζέσικα Αλμπα. Αιτία είναι το γεγονός ότι επιθυμεί να ξανακερδίσει τον φίλο της που έχει εμμονή με την Αμερικανίδα σταρ.
Η 21χρονη Σιαοτσίνγκ δήλωσε ότι είναι συντετριμμένη από τότε που χώρισε, αν και παραδέχεται ότι ο φίλος της δεν την ανάγκασε να το κάνει, πάντα της έλεγε ότι θα ήταν ωραίο να μοιάζει με την ηθοποιό και μάλιστα της αγόρασε και μια ξανθιά περούκα.
Αγνοώντας τις συμβουλές φίλων και συγγενών η νέα κατέφυγε στο Νοσοκομείο Πλαστικής Χειρουργικής της Σανγκάης, οι γιατροί του οποίου την ενημέρωσαν πως θα χρειαστεί πολλαπλές επεμβάσεις για να μοιάζει με την Τζέσικα Αλμπα. Επίσης συμφώνησαν να μην πάρουν χρήματα από την κοπέλα.
Πάντως ο διευθυντής του νοσοκομείου Ζιάνγκ Σαν δήλωσε ότι συμβούλεψε την Σιαοτσίνγκ να σκεφτεί σοβαρά την κατάσταση.
"Αν θέλει να φαίνεται πιο όμορφη νομίζω ότι μπορούμε να την βοηθήσουμε, αλλά αν θέλει να γίνει ίδια με την Τζέσικα Αλμπα, νομίζω πως θα πρέπει να λύσει το ψυχολογικό της πρόβλημα...", επισήμανε.
Το νοσοκομείο ανακοίνωσε πως δεν είναι περίεργο νέες γυναίκες να υποβάλλονται σε πλαστικές για να μοιάσουν με κάποια διασημότητα, ενώ σύμφωνα με την κινεζική κυβέρνηση δισεκατομμύρια γιουάν ξοδεύονται κάθε χρόνο στη χώρα για τέτοιες επεμβάσεις.

Πηγή : http://news.ert.gr/el/paraksena/eidiseis/32885-thelei-na-ginei-tzesika-almpa Διαβάστε περισσότερα...