Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

The Terminal Σε Μεξικάνικη Έκδοση.

Το είχαμε δει σε ταινία και συγκεκριμένα στην ταινία The Terminal με τον Τομ Χανκς. Ένας άνθρωπος που θεωρεί το αεροδρόμιο όχι σταθμό, Έγινε λοιπόν και στην πραγματικότητα. Ένας Ιάπωνας τουρίστας, έφτασε στο αεροδρόμιο του Μεξικό Μπενίτο Χουάρεζ και –για τους δικούς του λόγους- δεν πήρε τις βαλίτσες και δεν αποχώρησε ποτέ από το αεροδρόμιο.
Αντίθετα, έμεινε εκεί, κοιμόταν, έτρωγε, έπινε τον καφέ του και διάβαζε τις εφημερίδες του στο αεροδρόμιο. Για τρεις μήνες… Ο Χιρόσι Νοχάρα έφτασε στο Μεξικό με πτήση από το Τόκιο το Σεπτέμβρη έχοντας βγάλει εισιτήριο επιστροφής το οποίο όμως ποτέ δεν χρησιμοποίησε.
Αφού τον ανακάλυψαν οι αρχές του αεροδρομίου και τα ΜΜΕ η ησυχία του τελείωσε και τώρα δέχεται ερωτήσεις σχετικά με το πώς και το γιατί, της μεγάλης παραμονής του. «Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Αν πρέπει να σκεφτώ κάτι θα έλεγα ότι ήθελα να αναπνεύσω τον αέρα του Μεξικό στο αεροδρόμιο», απαντά.
Εντάξει δεν ακούγεται πολύ πειστικό, αλλά μερικές φορές οι πράξεις των ανθρώπων έχουν τη δική τους λογική – κατανοητή μόνο στους ίδιους. Ίσως αυτή είναι η περίπτωση του κ. Νοχάρα...

Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να ψάξετε εδώ.
Πηγή : www.cosmo.gr/OddlyEnough/Mexico/221569.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: