Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Τα Πρωταπριλιάτικα Αστεία Της Μικρής Οθόνης.

Κάθε χρόνο η πρωταπριλιά έχει την «τιμητική» της στις περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες κάνουν φάρσες στους τηλεθεατές –έστω και για λίγο- ώστε να τηρήσουν το έθιμο που θέλει τη συγκεκριμένη μέρα οι άνθρωποι να λένε ψέματα ο ένας στον άλλον.Η φετινή πρωταπριλιά ξεκίνησε από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (31/3), όταν στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα 9» προβλήθηκε ένα διαφημιστικό σποτ το οποίο ενημέρωνε τους τηλεθεατές πως η Ελένη Μενεγάκη αναλαμβάνει ξανά τα ηνία του «Πρωινού Καφέ» , εκπομπή που τους τελευταίους μήνες έχει περάσει από «40 κύματα». Μάλιστα, για να γίνει πιο πειστική η φάρσα του Αναστασιάδη, ο παρουσιαστής φόρεσε ένα μπλουζάκι το οποίο αναφερόταν στην επιστροφή της Μενεγάκη στο κανάλι του Αμαρουσίου.
Και η Ελεονόρα Μελέτη θέλησε να «πειράξει» τους τηλεθεατές της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» αποκαλύπτοντας πως παντρεύτηκε κρυφά τον επί ένα χρόνο σύντροφό της Γιάννη Ολζιέρσκυ. Η φάρσα ξεκίνησε από την αρχή της εκπομπής όταν μια δημοσιογράφος της εκπομπής προανήγγειλε πως στη συνέχεια θα μιλήσουν για μια ξανθιά παρουσιάστρια η οποία παντρεύτηκε κρυφά στα τέλη Μαρτίου.
Η Μελέτη προσποιήθηκε πως δε γνώριζε τίποτα για το θέμα και μάλιστα, παραπονέθηκε στον αρχισυντάκτη για την μη ενημέρωσή της επί του «κουίζ». Προς το τέλος της εκπομπής, προβλήθηκε ένα βίντεο που την έδειχνε νύφη με γαμπρό τον συνάδελφό της Βαγγέλη Γκούμα και οι συντελεστές της «Πρωινής Μελέτης» ευχήθηκαν καλή πρωταπριλιά στους τηλεθεατές.
Το δημοφιλές site youtube έχει «μπει» και αυτό στο πνεύμα της πρωταπριλιάς και τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί τη συγκεκριμένη μέρα προβάλλονται ανάποδα, μπερδεύοντας τους χρήστες που θέλουν να παρακολουθήσουν το βίντεο.
Το 25 ores σας προτείνει.
Πηγή : www.cosmo.gr/OddlyEnough/Hellas/235299.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: