Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Εφτασε Η Μέρα

Η Apple ανακοίνωσε κι επίσημα την ημερομηνία του νέου της event στο οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί το νέο iPhone.

Την επόμενη Τρίτη λοιπόν, 4 Οκτωβρίου στις 10.00 π.μ. (08.00 μμ ώρα Ελλάδος) στo campus της Apple στο Cupertino, ο νέος CEO της Apple, Tim Cook αναμένεται να παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο iPhone 5.

Η πρόσκληση που έστειλε η Apple στον τύπο περιλαμβάνει τέσσερα iOS εικονίδια (Ημερολόγιο, Ρολόι, χάρτες, και τηλέφωνο), μαζί με την φράση “Lets’ Talk iPhone” (ας μιλήσουμε στη γλώσσα του iPhone) πράγμα που μας ενημερώνει για το θέμα του event.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την δημοσίευση της πρόσκλησης αυτής, άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες φήμες με το τι αναμένεται να παρουσιάσει η Apple.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι την Τρίτη θα δούμε την παρουσίαση του νέου λειτουργικού της Apple, iOS 5, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε την παρουσίαση του iPhone 5 ή κάποιας νέας έκδοσης του iPhone 4, ή ίσως ακόμα και των δύο.

Τέλος μία τελευταία φήμη θέλει την Apple να παρουσιάζει ένα λευκό iPod, πράγμα μάλλον απίθανο αλλά μάλλον αυτή η φήμη κυκλοφόρησε επειδή συνήθως στο event Φθινόπωρου συνηθιζόταν να παρουσιάζονται αρχικά τα iPod.

Οτι και να ‘ναι πάντως, μένουν λίγες μόνο μέρες για την παρουσίαση της Apple όπου όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν....
Πηγή : newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: