Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Αλλάζει Η Δομή Της Κεντρικής Σελίδας Του Facebook

Αλλάξει η δομή της κεντρικής σελίδας της διάσημης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook την εβδομάδα που γιορτάζει τα έκτα του γενέθλια!
Οι αλλαγές θα γίνουν σε λίγους χρήστες αρχικά ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα επεκταθούν στο ευρύ κοινό. Μια από αυτές θα είναι με τα μηνύματα, τα οποία ο χρήστης θα μπορεί να στέλνει σε άλλους από την κεντρική σελίδα και όχι να ανοίγει ξεχωριστό παράθυρο όπου θα αναζητεί τον άτομο που επιθυμεί.
Ήδη το Facebook έχει εφαρμόσει το σύστημα Live Feed και News Feed δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να παρακολουθεί ανά λεπτό τι κάνουν οι υπόλοιποι φίλοι του. Αυτά τα δύο έχουν ξεχωριστά κουμπιά με την ονομασία Most Recent και Top News αντίστοιχα.
Σύμφωνα με την Telegraph, μερικά κουμπιά μεταφέρθηκαν από το τέλος της σελίδας στην αρχή, μαζεμένα στην αριστερή πλευρά της οθόνης ενώ τα ανεβασμένα βίντεο θα εμφανίζονται ακριβώς κάτω από τις φωτογραφίες.
“Κυκλοφορούμε μια σειρά προϊόντων σχεδιασμένα για να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. Σκοπός μας είναι να κάνουμε ευκολότερο το Facebook. Παραδείγματος χάρη οι ενημερώσεις για το ποιος έχει γράψει κάτι στο προφίλ δεν θα είναι κάτω δεξιά, αλλά πάνω αριστερά δίπλα από την μπάρα αναζήτησης”, έγραψε στο μπλογκ του ένας από αυτούς που φτιάχνουν το Facebook, Jing Chen.
Το Facebook αυτήν την εβδομάδα κλείνει τα 6 χρόνια λειτουργία του με 400 εκατομμύρια χρήστες. Ο ιδρυτής του, Mark Zuckerberg δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως σκοπός του είναι η περαιτέρω επέκτασή του.
“Σας ευχαριστούμε για το ότι κάνατε το Facebook κομμάτι της ζωής σας. Χρόνια πολλά στο Facebook και στην κοινότητά του. Αναμένουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα και να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή : http://cosmo.gr/Internet/262773.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: