Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Συνελήφθει Για Διακίνηση Ναρκωτικών Καλλονή Από Το Μεξικό.

Εμπλεκόμενη σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών βρίσκεται η 23χρόνη μεξικανή «Βασίλισσα της Ομορφιάς» Laura Zuniga. Η Zuniga η οποία θα συμμετείχε στον επόμενο διαγωνισμό Μίς Υφήλιος ως εκπρόσωπος του Μεξικό συνελήφθη μαζί με τον μεξικανό φίλο της και άλλους έξι άνδρες στην περιοχή Γουαδαλαχάρα. Η 23χρονη και οι υπόλοιποι συλληφθέντες ταξίδευαν το βράδυ της Δευτέρας με δύο αυτοκίνητα που μετέφεραν τουφέκια τύπου AR-15, περίστροφα και άλλα όπλα καθώς και 50.000 δολάρια σε μετρητά. Η σύλληψη έγινε, μετά από πληροφορίες που έφτασαν στην αστυνομία ότι ένοπλοι βρίσκονταν σε σπίτι της πόλης Ζαποπάν.
Τελικά τους συνέλαβαν ενώ ήταν καθ’ οδόν. Ο σύντροφος της 23χρονης- ο 29χρονος Angel Orlando Garcia Urquiza- είναι αδελφός ενός από τους μεγαλύτερους διακινητές ναρκωτικών. Ο 29χρονος φέρεται να είναι μέλος του καρτέλ Juarez, μέλη του οποίου ήδη έχουν συλληφθεί.
Η σύλληψη λόγω και της συμμετοχής της 23χρονης πήρε μεγάλη δημοσιότητα και εικόνες από τους συλληφθέντες προβλήθηκαν στα ΜΜΕ. Στις εικόνες η Laura Zuniga ντυμένη με τζην και ένα γκρι πουλόβερ σηκώνει τα χέρια για να καλύψει το πρόσωπό της.
Σύμφωνα με το Cnn η 23χρονη κατάγεται από το Culiacan της Sinaloa, μία περιοχή που θεωρείται κέντρο δράσης των καρτέλ ναρκωτικών.
Τον προηγούμενο Ιούλιο είχε κερδίσει έναν τίτλο ομορφιάς στη Sinaloa, πράγμα που της έδωσε το δικαίωμα να συμμετέχει αργότερα στον εθνικό διαγωνισμό ομορφιάς, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση. Σύμφωνα με μεξικανικό site που ασχολείται με τα θέματα των διαγωνισμών ομορφιάς επρόκειτο να συμμετέχει στον διαγωνισμό της Μις Υφηλίου εκ μέρους του Μεξικό. Μετά από την τελευταία εξέλιξη όμως, δεν θεωρείται βέβαιο ότι θα μπορέσει να διαγωνισθεί.


Το 25 ores σας προτείνει.
Πηγή : www.cosmo.gr/Celebrities/Mexico/225301.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: