Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Λήστεψαν Την Paris!!!

Θύμα ληστείες έπεσε η πλούσια κληρονόμος Paris Hilton τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Άνδρας που φορούσε κουκούλα και γάντια παραβίασε την είσοδο του σπιτιού της στο Λος Άντζελες και κατάφερε να πάρει αρκετά πολύτιμα αντικείμενα – μεταξύ των οποίων και κοσμήματα.
Για καλή της τύχη, η ίδια η Hilton δεν ήταν στο σπίτι την ώρα της διάρρηξης, όπως ενημέρωσε η αστυνομία του Λος Άντζελες. Επίσης επίσημα στοιχεία δεν δόθηκαν για τη λεία , αλλά σύμφωνα με το Reuters ο ληστής, έκανε «πάρτι» με αυτά που βρήκε στο υπνοδωμάτιο της 27χρονης κληρονόμου. Σύμφωνα με το BBC, κατάφερε να πάρει κοσμήματα αξίας περίπου 2 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η Paris Hilton είναι, μαζί με την πιο χαμηλού προφίλ αδελφή της, η κληρονόμος της οικογένειας Hilton, η οποία έχει στην ιδιοκτησία της, μία από τις πιο γνωστές αλυσίδες ξενοδοχείων του κόσμου. Πρόσφατα είχε πρωταγωνιστήσει σε πρόγραμμα της τηλεόρασης με το όνομα «The simple life» («η απλή ζωή») και έχει κάνει ακόμη μερικές μουσικές και κινηματογραφικές απόπειρες.


Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να ψάξετε εδώ.
Πηγή : www.cosmo.gr/Celebrities/USA/224968.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: