Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Βάλανε Φωτιά Στο Τρένο Επειδή Καθυστέρησε.

Το νόμο στα χέρια τους και μάλιστα με εξαιρετικά βίαιο τρόπο πήραν εργαζόμενοι στην Αργεντινή, οι οποίοι εξοργισμένοι για την καθυστέρηση του τρένου που θα τους μετέφερε στην πρωτεύουσα- όπου εργάζονται- του έβαλαν φωτιά. Η οργή στο σταθμό του Merlo, στα δυτικά προάστια του Μπουένος Άιρες περίσσευε από τους εκατοντάδες ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τον προαστιακό σιδηρόδρομο προκειμένου να μεταβούν στην εργασία τους.
Σε γειτονικό σταθμό, κοντά στην περιοχή Castelar οι εν αναμονή επιβάτες εκτόξευσαν πέτρες και πλήθος αντικειμένων εναντίον των γκισέ όπου εκδίδονται τα εισιτήρια, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές.
Το σιδηροδρομικό σύστημα στην Αργεντινή δεν δρέπει δάφνες για την επάρκεια του, με αποτέλεσμα πολλά τρένα να αργούν χαρακτηριστικά και οι εργαζόμενοι επιβάτες να χάνουν ημερομίσθια ή να κινδυνεύουν ακόμα και με απόλυση επειδή εμφανίσθηκαν καθυστερημένα ή δεν μετέβησαν καθόλου στη δουλειά τους.
Ο εκπρόσωπος της σιδηροδρομικής εταιρείας TBA σε δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ υποστήριξε ότι «αντιλαμβανόμαστε ότι οι πολίτες εξοργίζονται όταν καθυστερούν οι συρμοί, ωστόσο δεν μπορούν να επιτίθενται σε ένα δημόσιο μέσο με αυτό τον τρόπο».
Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οργισμένοι επιβάτες αντέδρασαν με… πύρινο τρόπο. Πέρυσι, επιβάτες έκαψαν ένα βαγόνι στα νότια προάστια, ενώ συγκρούστηκαν με τις ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας.


Βρες αυτό που θες εύκολα με μια κίνηση.
Πηγή : www.cosmo.gr/OddlyEnough/Argentina/211463.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: