Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Ιερός Πόλεμος Ενάντια Στον Μίκυ Μάους .




Δεν είναι άγνωστος- ούτε προκαλεί μεγάλη έκπληξη- ο υπερ-συντηρητισμός πολλών ιερέων και δη του Ισλάμ. Σαουδάραβας κληρικός, ωστόσο, τα έβαλε με τα καρτούν, υποστηρίζοντας ότι ο Μίκι Μάους είναι όργανο του Σατανά και πρέπει να πεθάνει.Ο Σεΐχης Μοχάμεντ Μούνατζιντ δήλωσε σε τηλεοπτική του ομιλία ότι τα ποντίκια είναι «στρατιώτες του Σατανά» και πως «λερώνουν ό,τι αγγίζουν». Βάσει αυτής της λογικής προχώρησε στην επιχειρηματολογία του, λέγοντας ότι η απεικόνιση τους ως καρτούν (Τομ και Τζέρι, Μίκι Μάους) τα κάνει αγαπητά στα παιδιά.
Ο κληρικός, πρώην διπλωμάτης της Σαουδικής Αραβίας στην Ουάσιγκτον, υπογράμμισε ότι η Σαρία (ισλαμικός νόμος) επιβάλει να θανατωθούν όλα τα ποντίκια: και αυτά που είναι στα σπίτια, αλλά και τα καρτούν.Σύμφωνα με την επίσημη μετάφραση του Ερευνητικού Ινστιτούτου για τα ΜΜΕ της Μέσης Ανατολής, ο Σεΐχη είπε: «Τα ποντίκια είναι στρατιώτες του Σατανά και καθοδηγούνται από αυτόν. Εάν ένα ποντίκι πέσει στο φαγητό σας, πρέπει να το πετάξετε, καθώς είναι ακάθαρτα. Σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, τα ποντίκια είναι αποκρουστικά και διεφθαρμένα πλάσματα. Πως, όμως, νομίζετε ότι τα βλέπουν τα παιδιά σήμερα, μετά τον Τομ και Τζέρι;».
Συνεχίζοντας την πολεμική του σημείωσε: «Ακόμα και πλάσματα που είναι αποκρουστικά από τη φύση, τη λογική και τον ισλαμικό νόμο, έχουν μετατραπεί σε όμορφα και αγαπητά για τα παιδιά. Ακόμα και τα ποντίκια. Ο Μίκι Μάους έχει μετατραπεί σε έναν καταπληκτικό χαρακτήρα, μολονότι σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο πρέπει να πεθάνει σε κάθε περίπτωση».
Σημειώνεται ότι ο Σεΐχης Μοχάμεντ Μούνατζιντ είναι γνωστός για τις σκληροπυρηνικές του θέσεις. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου είχε δηλώσει ότι έχουμε να κάνουμε με του «Ολυμπιακούς των μπικίνι», υποστηρίζοντας ότι ο Σατανάς είναι χαρούμενος βλέποντας τις αθλήτριες ντυμένες με μικροσκοπικές στολές.


Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να ψάξετε εδώ.


Πηγή : www.cosmo.gr/OddlyEnough/SaudiArabia/212904.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: