Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Η Αντζαλίνα Ποζάρει Κατά Την Διάρκεια Του Θηλασμού.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού W, στο τεύχος Νοεμβρίου, εμφανίζεται η Αντζελίνα Τζολί να θηλάζει ένα από τα δίδυμα μωρά της -μια φωτογραφία που τράβηξε ο Μπραντ Πιτ, κατά την παραμονή τους στον πύργο τους στη Γαλλία.
Πρόκειται για μια από τις 21 φωτογραφίες, ασπρόμαυρες παρακαλώ, που τράβηξε ο Μπραντ Πιτ, κατά την παραμονή του ζευγαριού στον πύργο Μιραβάλ, στη Γαλλία, όπου η Αντζελίνα Τζολί, με τα μαλλιά ξέπλεκα στους ώμους της και τη μπλούζα της μισάνοιχτη, θήλαζε ένα από τα δίδυμα μωρά τους.
Η φωτογραφία, στη συνέχεια, δόθηκε στο περιοδικό W, το οποίο την έβαλε εξώφυλλο στο τεύχος Νοεμβρίου, ενώ αρκετές ακόμα εμπεριέχονται στο εσωτερικό του περιοδικού. Η φωτογραφία κυκλοφόρησε τάχιστα στο διαδίκτυο, με μπλογκς, σάιτς και φόρουμς να ασχολούνται μαζί της, και κατ' επέκταση με το διάσημο ζευγάρι Πιτ - Τζολί.
Αρκετές ηθοποιοί του Χόλυγουντ έχουν, στο παρελθόν, φωτογραφηθεί με τα νεογέννητα μωρά τους, με πρώτη διδάξασα την Ντέμι Μουρ, η οποία στα 1991 είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό Vanity Fair με το 7 μηνών μωρό της. Όμως καμμία, μέχρι σήμερα, στάρλετ δεν είχε δεχτεί ή τολμήσει να κάνει κάτι ανάλογο, από αυτό που έκανε τώρα η Αντελίνα Τζολί, με τη βοήθεια του Μπραντ Πιτ, βεβαίως.


Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : www.cosmo.gr/Celebrities/France/215692.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: