Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Το Ζεύγος Brand Angelina Γίνανε Βερολινέζοι.

Κάτοικοι Βερολίνου θα είναι για τους επόμενους τρεις μήνες ο Brad Pitt και η Angelina Jolie με τα έξι τους παιδιά καθώς ολόκληρη η οικογένεια μετακόμισε στην γερμανική πόλη όπου σε λίγες εβδομάδες ο διάσημος ηθοποιός ξεκινά τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο Inglorious Bastards σε σκηνοθεσία του Quentin Tarantino .
Το λαμπερό και κοσμογυρισμένο ζευγάρι του Χόλιγουντ άφησε το κάστρο του στη νότια Γαλλία για να εγκατασταθεί προσωρινά σε μια πολυτελή βίλα 12. 000 τετραγωνικών μέτρων η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ιδιωτική αποβάθρα και ελικοδρόμιο.
Η πολυμελής οικογένεια Jolie-Pitt έφτασε με ιδιωτικό αεροπλάνο ενώ στην έπαυλη περιμένει ένας ολόκληρος στρατός από νταντάδες, σεφ και σωματοφύλακες για να ικανοποιήσει και την παραμικρή ανάγκη των διάσημων ενοίκων της.
Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης το ύψος του ενοικίου για την έπαυλη φτάνει τις 20.000 λίρες την εβδομάδα, ενώ ο Brad Pitt θα πηγαίνει κάθε μέρα στα γυρίσματα με ελικόπτερο.
Η οικογένεια φαίνεται να είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του διάσημου ζευγαριού, και γι’ αυτό οι δυο σταρ αποφάσισαν να μετακομίσει σύσσωμη η οικογένεια στο Βερολίνο ώστε τα παιδιά να μην στερηθούν τον μπαμπά τους.

Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : www.cosmo.gr/Celebrities/Germany/214031.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: