Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Οι Γυναίκες Της Wall Street Στο Playboy.

Κοντεύει να γίνει παράδοση για το Playboy μετά από κάθε κατάρρευση αμερικανικού επιχειρηματικού κολοσσού, να κάνει και μια φωτογράφηση των γυναικών στελεχών που έχουν μείνει άνεργες – πράγμα που τους επιτρέπει να συμπληρώσουν το εισόδημά τους μέχρι να βρουν κάπου αλλού δουλειά. Όπως είχε κάνει με τις «Γυναίκες της Enron» και με τις «Γυναίκες της Worldcom» έτσι και τώρα, το Playboy απηύθυνε πρόσκληση στις γυναίκες της Wall Street να ποζάρουν. Το εξώφυλλο όπως είναι φυσικό θα τιτλοφορείται «Γυναίκες της Wall Street».
«Όταν τα νέα είναι άσχημα, τότε αυτή ίσως είναι μία ευκαιρία να κάνουμε τους ανθρώπους να χαμογελάσουν με κάτι που δίνει διαφορετική εικόνα» δήλωσε ο photo editor του περιοδικού Gary Cole.
Πάντως δηλώνει αισιόδοξος για την ανταπόκριση των γυναικών ενώ θεωρεί ότι οι όμορφες γυναίκες που δουλεύουν στη Wall Street και στις εταιρείες που σχετίζονται με αυτήν. «Πρέπει να είναι χιλιάδες» σημειώνει. Επίσης δηλώνει ότι το κίνητρο για τις γυναίκες δεν είναι τόσο οικονομικό. «Αυτό που θέλουν η προσοχή, η ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια τέτοια εμπειρία» λέει.

Βρες αυτό που θες εύκολα με μια κίνηση.
Πηγή : www.cosmo.gr/OddlyEnough/USA/214713.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: