Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

Τα Φιλαράκια Επιστρέφουν Τώρα Στην Μεγάλη Οθόνη.

Οταν τελείωσαν το 2004 δεν πέρασε πολύς καιρός για να αρχίσουν τα σενάρια για την κινηματογραφική εκδοχή της σειράς. Ο λόγος για τα "Φιλαράκια", τα οποία μας κράτησαν 10 χρόνια συντροφιά και έσπασαν στην Αμερική κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.
Αν και η Jennifer Aniston φρόντισε κατά το πρόσφατο παρελθόν να αρνηθεί πολλές φορές προτάσεις για τo "Friends the movie", φαίνεται πως σιγά-σιγά αλλάζει γνώμη και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία που γνώρισε η ταινία "Sex and the city".
Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της "dailymail", έχουν αρχίσει οι ενέργειες για να μαζευτούν ξανά μαζί όλα τα "Φιλαράκια", η Rachel, η Monica, η Phoebe, ο Joey, ο Chandler και ο Ross ώστε το 2009 να βγει στις αίθουσες η ταινία που θα περιγράφει τα όσα έκαναν μετά το τέλος της σειράς οι ήρωές της.
Σύμφωνα μάλιστα με πηγή από το περιβάλλον της Jennifer Aniston, η ίδια μαζί με την Courteney Cox προσπαθούν να πείσουν και τους υπόλοιπους ηθοποιούς να πουν το "ναι" ώστε τα "Φιλαράκια" να είναι έτοιμα προς προβολή σε 18 μήνες από τώρα!
Εμείς απλώς θα υπενθυμίσουμε ότι η είδηση πως τα "Φιλαράκια" θα γίνουν ταινία έχει δει δεκάδες φορές το φως της δημοσιότητας και λίγο καιρό μετά έρχεται η διάψευση. Ιδωμεν...
Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : www.cosmo.gr/Cinema/USA/204217.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: