Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

Ιάπωνες Έναντι Αδράς Αμοιβής Σχεδιάζουν Γάμους Στο Διάστημα.

Οι ανά τον κόσμο απαιτητικές ερωμένες μπορούν τώρα να αξιώσουν την... ύψιστη δικαίωση! Ιαπωνική εταιρεία, όπως έγινε γνωστό, διοργανώνει γαμήλιες τελετές στο Διάστημα, για ζεύγη πρόθυμα να κάνουν το μεγάλο «άλμα» σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. Σύμφωνα με δηλώσεις του Τάρο Κατσούρα, εκπροσώπου της εν λόγω εταιρείας, που φέρει το όνομα First Advantage, ο γάμος στο Διάστημα είναι πράγματι εφικτός εάν διαθέτει κανείς το ποσό των 240 εκατομμυρίων γιεν (ή 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων) και εάν έχει πράγματι τη διάθεση να ανταλλάξει όρκους ζωής μέσα σ’ ένα μικρό διαστημικό όχημα, που θα εκτοξευτεί σε απόσταση 100 χιλιομέτρων στον ουρανό.
Στη διάρκεια της τετράωρης πτήσης, το κάθε ζεύγος θα μπορέσει να περάσει μερικά λεπτά σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας, στη διάρκεια των οποίων θα γίνουν οι όρκοι παρουσία τριών καλεσμένων το πολύ, διευκρίνισε ο κ. Κατσούρα.
Πριν από την εκτόξευση

Ο ίδιος εξήγησε ότι το μεγαλύτερο μέρος της τελετής είναι προτιμότερο να λάβει χώρα πριν από την εκτόξευση, ώστε οι νεόνυμφοι να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη θέα από το παράθυρο. Από το μικρό τους διαστημόπλοιο, οι ερωτευμένοι θα μπορέσουν να δουν το περίγραμμα της Γης -και να φανταστούν ενδεχομένως το γήινο μέλλον τους- αν και δεν θα πάνε τόσο μακριά ώστε να αιωρηθούν στο κενό σαν πραγματικοί αστροναύτες, συμπλήρωσε ο κ. Κατσούρα.
Η ιαπωνική εταιρεία διοργανώνει τους διαστημικούς γάμους σε συνεργασία με την εδρεύουσα στις ΗΠΑ εταιρεία Rocketplane, που αναλαμβάνει πτήσεις από ιδιωτικό αεροδρόμιο της Οκλαχόμα. Παρότι η προσφορά γίνεται από Ιάπωνες, η First Advantage προβλέπει ότι οι περισσότεροι πελάτες της θα είναι Κινέζοι και Αραβες. Για να καλυφθεί το κόστος, άλλωστε, δεν αρκούν τα ισχυρά αισθήματα.


Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: