Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Ονειρεμένη Δουλεία Σε Παραδεισένιο Νησί.

Σαφώς ο όρος «η καλύτερη δουλειά του κόσμου» έχει για τον καθένα διαφορετική έννοια. Όμως, πώς θα σας φαινόταν να εργαστείτε σε ένα τροπικό νησί, με δωρεάν παραμονή σε βίλα με τρία υπνοδωμάτια και πισίνα, με βασικά καθήκοντα το κολύμπι, τις καταδύσεις και την ιστιοπλοΐα;
Επίσης θα χρειαστεί να ταϊζετε τα σπάνια ψάρια της περιοχής και να φροντίζετε το ταχυδρομείο του νησιού, να δημιουργήσετε ένα blog, ένα φωτογραφικό ημερολόγιο, και υλικό video για να προσελκύσετε τουρίστες στο νησί. Αν ρωτάτε για τον μισθό, αυτός είναι 103.000 δολάρια για εργασία 6 μηνών, με ωράριο 12 ώρες το μήνα.
Το νησί. το οποίο αυτός που θα πάρει τη δουλειά τελικά θα φροντίσει, ονομάζεται Hamilton Island και βρίσκεται στο σύμπλεγμα τροπικών νησιών Whitsunday Islands ανοιχτά των ακτών του Queensland στην Αυστραλία. Σημειώνεται ότι το νησάκι έχει ζεστή θερμοκρασία όλο το χρόνο και διαθέτει, γαλάζιο ουρανό, κρυστάλλινα νερά και καθαρές αμμουδιές
Τη θέση προσφέρει ο Τουριστικός Οργανισμός της Αυστραλίας με τον επίσημο τίτλο «φροντιστής παραδείσιου νησιού» ενώ «ατύπως» την ονομάζουν «η καλύτερη δουλειά του κόσμου». Ο Anthony Hayes, υπεύθυνος του γραφείου Τουρισμού του Queensland, αναφέρει στο BBC: «Δεν ακούγεται τόσο άσχημο έτσι δεν είναι; Νομίζω δημιουργήσαμε μία ονειρεμένη εργασιακή θέση. Αυτός που θα την καλύψει θα είναι πολύ απασχολημένος με το να περνάει καλά».
Όσοι ενδιαφέρεστε – και φανταζόμαστε δεν θα είστε λίγοι- να ξέρετε ότι μπορείτε να στείλετε την αίτησή σας μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου. Στις 10 Μαΐου οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα περάσουν από τετραήμερη διαδικασία συνεντεύξεων και ο τυχερός που θα κερδίσει τη θέση ξεκινά δουλειά από την 1η Ιουλίου.
Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : www.cosmo.gr/Lifestyle/Hellas/226945.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: