Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Στενό Μαρκάρισμα Στον Clooney Από Την Paris.


Τον George Clooney ''έβαλε στο μάτι'' η Paris Hilton και αν μη τι άλλο κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας για μια ακόμη φορά.
Σύμφωνα με το περιοδικό Life and Style Weekly, ο γοητευτικός ηθοποιός και η λάτρης πλουσίων - και όχι μόνον - γαμπρών εθεάθησαν πριν από λίγες ημέρες να πίνουν μαζί το ποτό τους στο μπαρ του πολυτελούς ξενοδοχείου Sunset Marquis στο Hollywood. Μάλιστα, όπως δήλωσε στο έντυπο θαμώνας του ξενοδοχείου, η Paris και ο George μιλούσαν σε τρυφερό τετ α τετ επί ώρες, αδιαφορώντας πλήρως για το εάν υπάρχει οποιοσδήποτε άλλος τριγύρω.
Το επόμενο βράδυ, η 27χρονη κληρονόμος και ο κατά 20 χρόνια μεγαλύτερός της ηθοποιός, έφθασαν μαζί στο εστιατόριο Dan Tana επίσης του Hollywood, σε δείπνο, που όπως έγινε γνωστό, αποτελούσε βραδιά "εργασίας", με το σκηνοθέτη Ridley Scott και τη Brittany Flickinger, νικήτρια του σόου της Hilton "My New BFF".
Η λεπτομέρεια ήταν ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς "εργασίας", η Paris δεν έλεγε να ξεκολλήσει τα μάτια της από τον Clooney, αλλά απ'ό,τι φάνηκε και εκείνος δεν έδειξε να αδιαφορεί στα καμώματα της ξανθιάς wanna-be σταρ.
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Paris βρέθηκε στο Σίδνεϋ, προσκεκλημένη του δημάρχου της πόλης, με αφορμή το πάρτι που διοργάνωσε ο δήμος για την έλευση του νέου έτους. Σύμφωνα, ωστόσο με δεκάδες...καταστηματάρχες που συναναστράφηκαν μαζί της, ξόδευε 100 δολάρια το λεπτό σε ψώνια. Συνολικά, η Paris, ξόδεψε ένα τεράστιο χρηματικό ποσόν σε ψώνια, το ύψος του οποίου δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Η απάντηση που έδωσε ήταν ότι ήθελε να ενισχύσει την οικονομία της χώρας!
Το εάν ο Mr Martini, πάντως, προετοιμάζει επαγγελματική ή πιο "προσωπική" συνεργασία με την Paris, παραμένει άγνωστο. Τι σίγουρο είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις, πρόκειται για "αυτοκτονία".
Το 25 ores σας προτείνει.
Πηγή : www.cosmo.gr/Celebrities/USA/226331.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: