Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Victoria Η Νέα Μούσα Του Armani

Η Victoria Beckham είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας εσωρούχων του Giorgio Armani, ακολουθώντας τα χνάρια του συζύγου της David, o οποίος έκανε ακριβώς το ίδιο πριν από ένα χρόνο. Τελικά ο Armani κατάφερε να πείσει την Posh Spice να ποζάρει με τα εσώρουχα του οίκου του καθώς η τραγουδίστρια στο παρελθόν είχε αρνηθεί πολλές παρόμοιες προτάσεις. Οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί είναι στο ίδιο στυλ με εκείνες του David, είναι σε άσπρο και μαύρο και την εικονίζουν σε λιτό- σοφιστικέ στυλ.
Με τη συγκεκριμένη φωτογράφηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, ο τραπεζικός λογαριασμός της Victoria αυξήθηκε κατά 13.328.814 ευρώ!
H Victoria ποζάρει ξαπλωμένη στο πάτωμα ενός ξενοδοχείου φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες και τα εσώρουχα της συγκεκριμένης εταιρίας αποπνέοντας αισθησιασμό και δε θυμίζει σε τίποτα την πολύ αδύνατη γυναίκα που εμφανίζεται στα εξώφυλλα των περιοδικών.
Σε ένα άλλο στιγμιότυπο η πρώην Spice Girl, κάθεται σε ένα ξέστρωτο κρεβάτι, κοιτώντας στο κενό ενώ κυριαρχεί το παιχνίδισμα φωτός και σκιάς.
Η ίδια δήλωσα στα μέσα :«Είναι τιμή μου που με επέλεξε ο Armani για να παρουσιάσω τη σειρά εσωρούχων του και που συνεργάστηκα με τους καλύτερους φωτογράφους».

Βρες αυτό που θες εύκολα με μια κίνηση.
Πηγή : www.cosmo.gr/Celebrities/USA/227186.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: