Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Ο Πιλότος Τα Είχε Τσούξει Πριν Την Πτήση!!!

Με ομοψυχία ενήργησαν οι επιβάτες ενός αεροπλάνου της ρωσικής εταιρίας Aeroflot, οι οποίοι όταν υποψιάστηκαν λίγο πριν από την απογείωση ότι ο πιλότος «τα είχε τσούξει» απαίτησαν να εγκαταλείψει το σκάφος και να αντικατασταθεί από κάποιον άλλο. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της αγγλόφωνης εφημερίδας Moscow Times – δημοσιογράφος της οποίας βρισκόταν στο αεροπλάνο -, οι επιβάτες άρχισαν να ανησυχούν όταν άκουσαν τον πιλότο να τους καλωσορίζει στην πτήση 315 από Μόσχα για Νέα Υόρκη, καθώς διαπίστωσαν ότι δυσκολευόταν να αρθρώσεις τις λέξεις.
«Η πρώτη σκέψη που ήρθε στο μυαλό μου ήταν, 'αυτός ο τύπος είναι μεθυσμένος'. Όταν μίλησε από τα μεγάφωνα έτρωγε τις λέξεις σε σημείο που ήταν δύσκολο να καταλάβεις σε ποια γλώσσα μιλούσε» είπε η επιβάτιδα Χάτουνα Κομπιαντσβίλι.
Ο πιλότος αρνείτο επί μισή ώρα να βγει από το κόκπιτ, αλλά όταν τελικά βγήκε το πρόσωπο και τα μάτια του ήταν κόκκινα και έμοιαζε να δυσκολεύεται να σταθεί όρθιος, συνεχίζει το δημοσίευμα της εφημερίδας. «Δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος στη Ρωσία που να μη ξέρει πώς μοιάζει ένας μεθυσμένος» σχολίασε μια άλλη επιβάτιδα. Και πρόσθεσε: «Στην αρχή μας κοίταξε σαν να ήμασταν τρελοί. Μετά, όταν κατάλαβε πως δεν θα κάναμε πίσω, δήλωσε: "Θα καθίσω ήσυχα σε μια γωνία. Έχουμε άλλους τρεις πιλότους. Δεν θα αγγίξω καν το πηδάλιο, το υπόσχομαι"».
Πάνω από 100 επιβάτες υπέγραψαν έγγραφο στο οποίο ανέφεραν πως θεωρούν ότι ο πιλότος ήταν μεθυσμένος. Τρεις ώρες αργότερα, το πλήρωμα είχε αντικατασταθεί.
Να σημειωθεί ότι τρεις εβδομάδες μετά το επεισόδιο, η Aeroflot εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο πιλότος μπορεί να υπέστη εγκεφαλικό λίγο πριν από την απογείωση.


Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να ψάξετε εδώ.
Πηγή : www.cosmo.gr/OddlyEnough/Russia/229527.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: