Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Πριν Το Ντέρμπυ Έκανε Βόλτα Από Το Κομμωτήριο.

Το δικό του τρόπο για να προετοιμαστεί για το ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ, βρήκε το Ροναλντίνιο. Ο Βραζιλιάνος άσος επέλεξε να περάσει μία βόλτα από γνωστό κομμωτήριο της Βαρκελώνης, με στόχο να περιποιηθεί το μαλλί του ενόψει του "Derby della Mandonnina".Απόντος του τραυματία Κακά ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα αναμένεται να πάρει τη θέση του συμπατριώτη του στο κέντρο της ομάδας του και είπε να μην είναι...ο ίδιος. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να εμπιστευτεί τον εαυτό του στα χέρια ενός διάσημου Ισπανού κομμωτή, ο οποίος τον «προετοίμασε» για το δεύτερο ντέρμπι της καριέρας του στο Μιλάνο.
Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ο Βραζιλιάνος ήταν μαζί με τη μητέρα του και την αδελφή του, ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως ο λόγος που αποφάσισε να περιποιηθεί την κώμη του είναι ο δεσμός του με τη συμπατριώτισσα του, Αλίσια Ντομίνγκος, την οποία οι πληροφορίες θέλουν να ασκεί μεγάλη επιρροή πάνω του.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι με την παλιά του κώμη ο Βραζιλιάνος είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ στο πρώτο ντέρμπι των δύο ομάδων και μάλιστα με κεφαλιά.


Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να ψάξετε εδώ.
Πηγή : www.cosmo.gr/OddlyEnough/Italy/230635.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: