Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

American Gnagster




Η ταινία διηγείται την άνοδο του Φρανκ Λούκας στα ανώτατα σκαλιά της αμερικάνικης μαφίας.Αλλά ποιος είναι ο Φρανκ Λουκας ;Ξεκίνησε από σοφέρ ενός από τους κυρίαρχους νονούς όπου στο πλάι του έμαθε πολλά από τον τρόπο στησίματος και διοίκησης μιας εγκληματικής οργάνωσης .Το μεγάλο και κρίσιμο βήμα στην ζωή του Λουκας έγινε όταν πέθανε το αφεντικό του , τότε ξεκίνησε να οργανώνει την δική του ομάδα μαφιόζων με κύρια χαρακτηριστικά της την ομερτα την οποία διασφάλιζε το γεγονός ότι όλα τα μέλη της μαφίας ήταν συγγενείς του αλλα και στο εύκολο χρήμα που προερχότανε από το όπιο και τα ναρκωτικά που ήταν αρκετά επικερδή στους αμερικάνικους δρόμους.
Ο Ριτσι Ρομπερτς στον αντίποδα είναι ένας αδιάφθορος αστυνομικός που πάνω από όλα βάζει το κοινό καλό και κυνηγάει με κάθε μέσο τον Λουκας.
Παρότι σε διαφορετικά στρατόπεδα είναι αρκετά ίδιοι μιας και οι δυο υιοθετούν άγραφους ηθικούς νόμους. Σε αυτόν τον ακύριχτο πόλεμο ένας θα καταφέρει να κερδίσει και αυτός θα είναι ο…..

Τα + και τα

+ Και οι δυο πρωταγωνιστές
+ Τα κουστούμια
+ Η πλοκή
+ Η δράση


- Κρατάει μονο 157λεπτα (όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν)


Τελική γνώμη : μακάρι να βλέπαμε ποιο συχνά τέτοιες ταινίες.Είναι ταινία που όλοι πρέπει να δούνε (πέντε- έξι φορές)

Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις ταινίες στο :
http://cinebuster.blogspot.com/

Σκηνοθεσία:ΡΙΝΤΛΕΙ ΣΚΟΤ

Σενάριο:ΣΤΙΒΕΝ ΖΑΙΛΙΑΝ, ΜΑΡΚ ΤΖΕΙΚΟΜΠΣΟΝ

Ηθοποιοί:ΚΟΥΜΠΑ ΓΚΟΥΝΤΙΝΓΚ ΤΖΟΥΝΙΟΡ , ΝΤΕΝΖΕΛ ΓΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ , ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ , ΤΣΙΟΥΕΤΕΛ ΙΤΖΑΙΦΟΡ , ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ , ΑΡΜΑΝ ΑΣΑΝΤΕ

Διάρκεια:157 λεπτά

Πρεμιέρα:Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2007

Χρονολογία παραγωγής:2007

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής:ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: