Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Κερδίστε χρήματα από το net

Άκουγα από διάφορους γνωστούς ότι βγάζουνε χρήματα κλικαροντας σε διαφημίσεις του net και δεν ήξερα τι ακριβώς εννοούσανε το έψαξα και βρήκα μερικές χρήσιμες πληροφορίες από το νετ τις οποίες τις μοιράζομαι μαζί σας.
Κερδίστε χρήματα από διαφημίσεις.

Μπορείται να εκμεταλευτείται το χρόνο που περιμένετε να ολοκληρωθεί κάποιο download για να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα.Βλέπωντας διαφημίσεις στα Promo sites και περιμένοντας από 10 έως 30 δευτερόλεπτα μπορείται να κερδίσετε από 0,01 έως 0,10 $ για κάθε διαφήμιση, ανάλογα με το site. Είναι ασφαλές και δεν κρύβει κινδύνους για ανεπιθύμητες χρεώσεις.

Τι είναι τα Promo sites;

Διάφορα sites ή forums πληρώνουν στα Promo sites για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα τους με σκοπό να εξασφαλίσουν με τη σειρά τους παραπάνω έσοδα από διαφημίσεις. Τα Promo sites με τη σειρά τους πληρώνουν χρήστες για να επισκέφτονται τα sites αυτά. Με άλλα λόγια με κάθε πάτημα σας στο διαφημιζόμενο site, εκείνο αυξάνει εικονικά την κίνηση του, ενώ εσείς κερδίζεται κάποιο ποσό. Κάθε μέρα εμφανίζονται 10-80 νέες διαφημίσεις που αντιστοιχούν σε 0.10 - 8.00 $ αναλόγως το πόσα πληρώνει το κάθε ένα site.


Πως μπορώ να κερδίζω χρήματα;

Θα πρέπει να εγγραφείται σε κάποιο από τα Promo sites. Για το σκοπό αυτό χρειάζεται ένα email. Η δουλειά του εγγεγραμμένου χρήστη είναι να πατάει μια μια τις διαφημίσεις και να περιμένει 10 έως 30 δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί στην πάνω μπάρα η λέξη Done ή κάποιο τικ επιβεβαίωσης ή ένα νούμερο από το οποίο θα κληθεί να επιλέξει κάποιον αριθμό. Σε άλλα Promo sites δίνεται η δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα κάνοντας εγγραφή σε κάποιο site (συνήθως 0,1 $ ανά εγγραφή).


Πως θα πάρω τα χρήματα;

Μέσω ενός λογαριασμού στο Alertpay . Με τα χρήματα που θα έχετε μαζέψει στον Alertpay λογαριασμό σας, μπορείται στη συνέχεια να κάνετε αγορές μέσω internet ή να τα μεταφέρετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό.Το ελάχιστο ποσό που μπορείτε να στείλετε στο λογαριασμό σας στο Alertpay σας είναι διαφορετικό σε κάθε ένα από τα Promo sites. Συνήθως είναι 10 $, αλλά υπάρχουν sites που πληρώνουν και από 0,05 $.Aν δεν έχετε ήδη Alertpay λογαριασμό δημιουργήστε έναν από τη σελίδα του Alertpay Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού στο Alertpay , δεν είναι υποχρεωτικό να δώσετε στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.Πάντως αν συνηθίζεται να κάνετε αγορές μέσω internet είναι πιο ασφαλές να πληρώνεται μέσω του Alertpay , από το να δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, στο εκάστοτε site από το οποίο κάνετε την αγορά.


Τι είναι οι Referrals;

Είναι οι χρήστες που εσείς προσκαλείτε στα διάφορα Promo Sites.Για παράδειγμα αν κάνετε register μέσω του παρακάτω link, θα είστε δικοί μου referrals: http://bux.to/?r=negronian

Αν κάνετε register βάζοντας ένα referrer name, κερδίζετε bonus από 0,09 - 1,06 $ ανάλογα με το site !!!Έτσι θα κερδίσετε και εσείς έως και 1,06 $ για αρχή και εγώ 0,01 $......
Πόσα θα κερδίζω περίπου;Αν πείτε σε 5 φίλους σας να εγγραφούν τότε:

5 φίλοι + 1 ένας εσύ = 66 x 6 PromoSites = 3636 x 10 Διαφημίσεις (κατά μέσο όρο σε κάθε site) = 360 Διαφημίσεις

360 x 0,01 cents = 3,6 $ κάθε μέρα

18 x 7 ημέρες = 25,2 $ την εβδομάδα

126 x 4 εβδομάδες = 108, 8 $ το μήνα.

Αυξάνοντας τον αριθμό των sites στα οποία συμμετέχετε ή τον αριθμό των referrals που έχετε, σας δίνεται η δυνατότητα να αυξήσετε επιπλέον τα κέρδη σας. Τα περισσότερα από τα sites αυτά σας δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα κέρδη σας για να αγοράσετε μέλη που δεν είναι εγγεγραμένα σε κάποιο χρήστη και με τον τρόπο αυτό να αυξήσετε ακόμη περισσότερο τα κέρδη σας.


Πως μπορώ να βρω Promo sites;

Υπάρχουν πάρα πολλά Promo sites στο διαδίκτυο.Χρειάζεται προσοχή στην επιλογή τους. Ορισμένα είναι ads only sites, δηλαδή δεν πληρώνουν μετρητά, αλλά τα κέρδη από αυτά τα site μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για διαφήμιση μέσω του site.


Η συγκεκριμένη αναφορά δεν έχει προτρεπτικό χαρακτήρα ώστε να γραφτείτε σε ένα από αυτά τα site αλλά έχει ως σκοπό την ενημέρωση μας σε ένα θέμα που τώρα τελευταία είναι πολύ δημοφιλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: