Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Το Ακριβότερο i-pod



40.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 26.500 ευρώ στοιχίζει το ακριβότερο i-pod του κόσμου. Το εξωτερικό του περίβλημα είναι γεμάτο από διαμάντια.
Πρόκειται για το μοντέλο ''i-pod shuffle'', χωρητικότητας 1 Gigabyte, με χρυσή επένδυση 18 καρατίων και 430 διαμάντια. Το συγκεκριμένο i-pod δεν πωλείται στα καταστήματα, καθώς φτιάχτηκε ένα και μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο, το οποίο, όμως, θα δημοπρατηθεί σε ειδική τελετή στο Λονδίνο.
Την ανακοίνωση έκανε ο κατασκευαστής του Thomas Heyerdahl, προσθέτοντας ότι δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια. ''Είναι ένα πολύ ειδικό κομμάτι, που βγήκε σε ένα και μοναδικό αντίτυπο. Εάν προοριζόταν για εμπορική χρήση, θα ήταν πολύ διαφορετικό, γιατί θα έπρεπε όλες του οι πτυχές να είναι και πιο εμπορικές, ούτως ώστε να είναι και πιο λειτουργικό'', είπε ο κοσμηματοπώλης που ευθύνεται για την αν μη τι άλλο πρωτότυπη συσκευή. Αν και κάπως πιο δύσκολα, πάντως, το... ''κόσμημα'' λειτουργεί όπως τα περισσότερα τα i-pod. Και όποιος διαθέσει τα χρήματα για να το αποκτήσει, θα ξέρει ότι δεύτερο όμοιό του δεν υπάρχει πουθενά.

www.cosmo.gr/Gadgets/England/192495.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: