Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Βουλευτής στέλνει 200 SMS σε ερωτική χορεύτρια

Άλλος ένας πολιτικός, μετά τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Eliot Spitzer μπαίνει στο κλαμπ των ανδρών που «σκέφτονται με λάθος κεφάλι».
Ο 60 Φιλανδός Υπουργός Εξωτερικών Ilkka Kanerva αποδείχτηκε, εκτός από πολύ καλός διπλωμάτης, άσσος της τεχνολογίας και ακούραστος εραστής.
Ο Βουλευτής έστειλε 200 γραπτά μηνύματα από το κινητό του τηλέφωνο στην 29χρονη ερωτική χορεύτρια Johanna Tukiainen αλλά και στην αδελφή της.
Τα μηνύματα διέρρευσαν στον Φιλανδικό τύπο κι έγιναν αντικείμενο συζήτησης στο συννεφιασμένο Ελσίνκι. Έτσι οι Φιλανδοί (αλλά κι εμείς εδώ στην Ελλάδα που δείχνουμε ενδιαφέρον για τέτοιες ιστορίες όπου κι αν συμβαίνουν) άρχισαν να αναλύουν μηνύματα του τύπου «Θέλεις να το κάνουμε σε ένα εξωτικό μέρος; Πού θα ήταν;». Όταν ο υπουργός ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν το «το» αναφέρεται σε σεξουαλική πράξη δήλωσε ότι απλά απαντούσε στα μηνύματα της γυναίκας.
Ωστόσο άλλο ένα μήνυμα αποκαλύπτει το προχωρημένο πνεύμα του Υπουργού. Η πρόταση του για φλογερό ραντεβού μεταξύ του ιδίου, της Johanna Tukiainen και της αδερφής της Julia που εργάζεται ως ηθοποιός σε ταινίες πορνό, δημοσιεύτηκε και αυτή στον τύπο. Ο Υπουργός δεν ρωτήθηκε γι’αυτό το μήνυμα αλλά προφανώς είχε καλό σκοπό, ήθελε να «γνωρίσει την οικογένεια»?
Δεν είναι πρώτη φορά που ο Ilkka Kanerva προκαλεί με τα SMS που στέλνει. Το φθινόπωρο του 2005, η Marika Fingerroos, μοντέλο αισθησιακών φωτογραφήσεων, είχε δηλώσει ότι δεχόταν μηνύματα από τον Kanerva, τότε εκπρόσωπο τύπου του κοινοβουλίου ενώ και άλλο ένα μοντέλο τον κατηγόρησε για τα συνεχόμενα SMS που της έστελνε από το κρατικό κινητό τηλέφωνο.
Ο Φιλανδός Υπουργός Εξωτερικών αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτησή του μετά τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων από την χορεύτρια.
Πηγή : http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=6425&subid=2&tag=5086&pubid=924429

Δεν υπάρχουν σχόλια: