Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Πούτιν Ο Καρδιοκατακτητής





Με σιγή ιχθύος «απαντά» το Κρεμλίνο στο παγκόσμιο «σούσουρο» που ξεσήκωσε η αποκάλυψη της «Μοσκόβσκι Κορεσποντέντ».




Σύμφωνα με τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα, ο 55χρονος Βλαντιμίρ Πούτιν ζήλεψε τη δόξα του Νικολά Σαρκοζί και αποφάσισε να... ανανεώσει τη συζυγική παστάδα. Προ διμήνου πήρε διαζύγιο από τη σύντροφο της ζωής του, Λουντμίλα -ύστερα από 25 χρόνια κοινού βίου- και τον Ιούνιο παντρεύεται μια 25χρονη Ολυμπιονίκη της γυμναστικής και βουλευτή του κόμματός του, «Ενωμένη Ρωσία».


Ο γάμος (υποτίθεται πως) θα γίνει σε ανάκτορο της Αγίας Πετρούπολης, στις 15 Ιουνίου.
Η φερόμενη ως δεύτερη κυρία Πούτιν, Αλίνα Καμπάγεβα, κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στη ρυθμική γυμναστική στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ το 2000 και χρυσό στην Αθήνα τέσσερα χρόνια αργότερα.
Στο παλμαρέ της λάμπουν ακόμη παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις, αλλά υπάρχει και μια σκιά: πιάστηκε ντοπαρισμένη με τη διουρητική ουσία «φουροσεμίδη» στους Αγώνες Καλής Θέλησης ΗΠΑ - Ρωσίας, που έγιναν το 2000 στο Λέικ Πλάσιντ της Νέας Υόρκης.
Εναν χρόνο αργότερα της αφαιρέθηκαν τα μετάλλια, παρότι η υπεύθυνη της ρωσικής ομάδας, Ιρίνα Βίντερ, μίλησε για «λάθος ενός φυσιοθεραπευτή, που αγόρασε «πειραγμένο» συμπλήρωμα διατροφής από αμερικανικό φαρμακείο»...
Στο μόντελινγκΤο 2004 η Καμπάγεβα εγκατέλειψε τον αθλητισμό και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και τον κινηματογράφο. Την κέρδισε όμως η πολιτική, αφού στις βουλευτικές εκλογές του 2007 συμπεριλήφθηκε στις λίστες της «Ενωμένης Ρωσίας», μαζί με άλλες καλλονές από τον χώρο του αθλητισμού και της σόουμπιζ.
Οι κακές γλώσσες στη Μόσχα λένε ότι ο Πούτιν την «πολιορκούσε» από το 2005, όταν τη διόρισε αντιπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Νεολαίας.
Πράγματι, η «Μοσκόβσκι Κορεσποντέντ» αφήνει να εννοηθεί πως το ειδύλλιο του «Τσάρου» με την ολυμπιονίκη έμεινε κρυφό για αρκετό διάστημα, ώστε να βγει και το δικό της διαζύγιο. Προσθέτει, εξάλλου, πως οι κόρες του ζεύγους Πούτιν είναι αρκετά μεγάλες και θα το ξεπεράσουν.
Η μία είναι παντρεμένη στο Μονακό και η άλλη ολοκληρώνει σύντομα τις σπουδές της. Οσο για την 50χρονη Λουντμίλα Πούτινα (μια πανέμορφη ξανθιά αεροσυνοδός, την οποία γνώρισε και ερωτεύτηκε ο Βλαντιμίρ στις αρχές του 80) αναμένεται να συμπεριφερθεί με την αξιοπρέπεια και τη διακριτικότητα που τη χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια στο Κρεμλίνο.
Λάτρης των σπορ, ρέκτης των πολεμικών τεχνών και συνηθισμένος να εκθέτει στον φακό τους καλοσχηματισμένους του μύες, ο απερχόμενος πρόεδρος και μελλοντικός πρωθυπουργός της Ρωσίας καλύπτει θαυμάσια το ηλικιακό «χάντικαπ» με την Καμπάγεβα.



Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&tag=8400&pubid=862465

Δεν υπάρχουν σχόλια: