Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Το χάος στο Heathrow οδηγεί στην αναβολή γάμου




Σε αναβολή του γάμου του προχώρησε ένα ζευγάρι που πετούσε από το Λονδίνο στη Χαβάη, εξαιτίας της απώλειας των αποσκευών του, στο Terminal 5 του Heathrow και του χάους που επικρατεί σε αυτό.
Η Karen Bell και ο Jonathan Woodward από το Δυτικό Yorkshire έφθασαν στο αεροδρόμιο με σκοπό να πετάξουν για τη Χαβάη, όπου επρόκειτο να παντρευτούν. Τσέκαραν τα εισιτήριά τους και έδωσαν τις αποσκευές τους, όταν λίγη ώρα αργότερα οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου τους ενημέρωσαν ότι οι βαλίτσες στις οποίες υπήρχαν το νυφικό της κοπέλας και το κοστούμι του γαμπρού, είχαν χαθεί.
Η μητέρα του Jonathan δήλωσε στο Sky News ότι και οι δύο οικογένειες δεν μπορούν να συνέλθουν από την απογοήτευση. ''Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε πως νιώθουν. Ιδίως η Karen, είχε βρει το νυφικό των ονείρων της και το έχασε μία ημέρα πριν το γάμο της. Η απογοήτευσή είναι πολύ μεγάλη. Είχαν σχεδιάσει τα πάντα εδώ και καιρό, μέχρι και τη τελευταία λεπτομέρεια. Και δεν είναι μόνον τα ρούχα τους, αλλά και άλλα σημαντικά πράγματα που χάθηκαν την τελευταία στιγμή''.
Αν και το ζευγάρι έκανε τα πάντα προκειμένου να βρεθούν οι αποσκευές τους, η British Airways δεν κατάφερε τελικά να τους ικανοποιήσει. Δύο από τις πέντε βαλίτσες τους, επεστράφησαν, αλλά αφενός το ταξίδι είχε ματαιωθεί, αφετέρου τα απολύτως απαραίτητα για το γάμο υπήρχαν στις υπόλοιπες αποσκευές που χάθηκαν στο χάος του Terminal 5.
Το περιστατικό με το συγκεκριμένο ζευγάρι που χάνει τις αποσκευές του στο συγκεκριμένο σημείο δεν είναι το μόνο. Αν και οι δυο τους σχεδιάζουν την επόμενη πιθανή ημερομηνία του γάμου τους, τίποτα δεν θα αλλάξει αυτό που έζησαν στο Βρετανικό αεροδρόμιο.
Πηγή : www.cosmo.gr/OddlyEnough/England/193949.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: