Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Επεισόδια Και Στο Παρίσι,Εσβησε η Φλόγα


Μετά το Λονδίνο, επεισοδιακά εξελίσσεται η λαμπαδηδρομία και στο Παρίσι, με τους υπεύθυνους ασφαλείας να σβήνουν τη φλόγα και να τη φυγαδεύουν με πούλμαν, εξαιτίας των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας κατά της Κίνας, για το Θιβέτ.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να βάλουν τη φλόγα σε πούλμαν ώστε να την προστατέψουν από εκατοντάδες διαδηλωτές που εισέβαλλαν στην πορεία της, μόλις αυτή ξεκίνησε από τον Πύργο του Άιφελ.
Οι αρμόδιοι χρειάστηκε να σβήσουν τη φλόγα λόγω ενός τεχνικού προβλήματος, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Reuters και μετά από μικρό χρονικό διάστημα που κινήθηκε μέσα από το πούλμαν, η πορεία της συνεχίστηκε κανονικά, με τη δάδα αναμμένη.
Νωρίτερα, ένα μέλος του κινήματος των Πρασίνων είχε προσπαθήσει να αρπάξει τη φλόγα από τον πρώτο από τους 80 λαμπαδηδρόμους, τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή των 400μ. με εμπόδια, Στεφάν Ντιαγκανά.
Αρκετές εκατοντάδες διαδηλωτών απλώνουν πανό στο Τροκαντερό, πάνω στα οποία αναγράφονται συνθήματα όπως «Μποϊκοτάρετε κινεζικά προϊόντα» και «Σώστε το Θιβέτ», την ώρα που οι γαλλικές αρχές έχουν στη διάθεσή τους περισσότερους από 3.000 αστυνομικούς για να εξασφαλίσουν την ομαλή πορεία της λαμπαδηδρομίας.

Φυσικα περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να βρειτε εδώ
Πηγή : www.cosmo.gr/News/194336.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: