Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Ρώσικη Ρουλέτα

Ένας άντρας, από την Ρωσία, βρέθηκε να έχει ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη του και το κατάλαβε μόνο όταν επέστρεψε σπίτι και το είδε η σύζυγος του!
Ο κύριος Yuri Laylin είχε βγει με φίλους και έπαιζαν μια παραλλαγή του παιχνιδιού της ρωσικής ρουλέτας σε ένα μπαρ καθώς τα έπιναν. Στο παιχνίδι αυτό ένας παίκτης με δεμένα τα μάτια προσπαθεί να «μαχαιρώσει» τους άλλους παίκτες καθώς χορεύουν και πίνουν μεγάλες ποσότητες βότκα!

Ο 53-χρονος άντρας είπε πως δεν είχε καταλάβει πως ο φίλος του τον είχε μαχαιρώσει αφού δεν πονούσε καθόλου όταν επέστρεφε σπίτι του! «Είχα πιει καμπόσα ποτά και θυμάμαι ότι παίζαμε κάποιο παιχνίδι και ο φίλος μου κρατούσε μαχαίρι. Ήρθα σπίτι έπεσα για ύπνο και ξύπνησα από τα ουρλιαχτά της γυναίκας μου. Τότε μόνο κατάλαβα τι είχε συμβεί,» δήλωσε ο κύριος Yuri Laylin.

Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και οι γιατροί είπαν πως το μαχαίρι είχε εισχωρήσει περίπου 10 εκατοστά στην πλάτη του χωρίς να χτυπήσει ζωτικό όργανο. «Προφανώς το αλκοόλ που είχε καταναλώσει συμπεριφέρθηκε ως αναισθητικό αφού αλλιώς θα είχε τρομερούς πόνους,» είπε ο γιατρός που τον περιέθαλψε.


Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Πηγή : http://new.e-go.gr/exodos/article.asp?catid=13100&subid=2&tag=8051&pubid=884629

Δεν υπάρχουν σχόλια: