Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Έβρεξε Χρήματα Επιχειρηματίας Για Να Διαφημίσει Βιβλίο






Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γνωστοποιήσεις το πόνημα σου. Ειδικά στις περιπτώσεις που αφορά σε βιβλίο είθισται να γίνονται παρουσιάσεις. Κάτι τέτοιο δεν αρκούσε σε έναν ινδονήσιο επιχειρηματία, ο οποίος στην προσπάθεια να «προμοτάρει» το βιβλίο του… πέταξε από τον ουρανό χρήματα!
Ο Tung Desem Waringin πήρε το προσωπικό του αεροσκάφος, πέταξε πάνω από την πόλη Σεράνγκ, δυτικά της Τζακάρτα, και εκτόξευσε 100 εκατομμύρια ρούπια, που είναι το τοπικό νόμισμα και ισοδυναμεί με 10.700 δολάρια.
Ο ίδιος ο συγγραφέας υπερασπίστηκε το καινοφανές αυτό εγχείρημα του με το επιχείρημα ότι ο κόσμος χρειάζεται χρήματα και έτσι συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί στην περιοχή καθώς είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο επιχειρηματίας θα προχωρούσε σε αυτή την ενέργεια.
Ο κ. Tung παραδέχθηκε ότι ο τρόπος που επέλεξε ήταν λίγο «τρελός», ωστόσο τόνισε ότι η πρόθεση του ήταν να προκαλέσει μία «βροχή χρημάτων».
Η αρχική του πρόθεση ήταν να πραγματοποιήσει την πτήση του πάνω από την Τζακάρτα, κάτι που απαγορεύτηκε από τις αρχές για λόγους ασφαλείας.



Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : www.cosmo.gr/OddlyEnough/Asia/200749.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: