Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Η Σάρον Τους Ξύπνησε Το Βασικό Ένστικτο.


Συνηθισμένη να προκαλεί αντιδράσεις είτε με την εμφάνισή της είτε με τα όσα λέει, η Sharon Stone βρίσκεται αυτή τη φορά στο στόχαστρο των Κινέζων. Ο λόγος; Μια δήλωση που έκανε στο περιθώριο του Φεστιβάλ των Κανών και αφορούσε τον σεισμό ο οποίος έπληξε την Κίνα πριν από λίγες εβδομάδες, αφήνοντας πίσω του δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια άστεγους.
«Σκέφτηκα» ήταν η δήλωση της Stone, «μήπως όλο αυτό είναι κάρμα. Όταν δεν είσαι καλός, σου συμβαίνουν άσχημα πράγματα».
Η εν λόγω δήλωση της 50χρονης ηθοποιού έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδινε σε τηλεοπτικό σταθμό του Χονγκ Κονγκ και ενώ θέμα συζήτησης ήταν η πολιτική του Πεκίνου στο Θιβέτ.
Έσπευσε πάντως να προσθέσει ότι έκλαψε όταν το Tibetian Foundation, της ζήτησε να βοηθήσει τα θύματα του σεισμού. «Ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα, ότι μερικές φορές πρέπει να βάζεις το κεφάλι κάτω και να βοηθάς ακόμα και ανθρώπους που δεν είναι καλοί απέναντί σου», προσέθεσε.
Όσο για τις απόψεις της περί του Θιβέτ; «Είμαι δυσαρεστημένη με τον τρόπο που οι Κινέζοι αντιμετωπίζουν τους Θιβετιανούς γιατί θεωρώ ότι κανείς δεν πρέπει να είναι κακός με τον άλλο», είπε.
Αντιδρώντας στις δηλώσεις αυτές, ο Ng See-Yuen, πρόεδρος της Ένωσης Κινηματογραφιστών του Χονγκ Κονγκ και ιδιοκτήτης αλυσίδας κινηματογραφικών αιθούσων, τις χαρακτήρισε «ανάρμοστες» και υποσχέθηκε ότι δεν θα προβάλει καμία ταινία της Stone στους κινηματογράφους του.
Οι δηλώσεις προκάλεσαν αντιδράσεις και στο Internet, με πολλές κινεζικές ιστοσελίδες να ασχολούνται αποκλειστικά με το σχολιάζουν υποτιμητικά την Stone ενώ η εφημερίδα Times του Πεκίνου ανέφερε ότι κάποια μεγάλα κινεζικά καταστήματα, απομάκρυναν τις διαφημίσεις προϊόντων του Christian Dior όπου φιγουράρει η αμερικανίδα ηθοποιός.


Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : www.cosmo.gr/Celebrities/China/200300.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: