Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Η Ζωή Της Κρεμότανε Από Το Σουτιέν Της.

Μία Αμερικανίδα διεσώθη από βουνό της Γερμανίας, χάρη στο σουτιέν της, με το οποίο εξέπεμψε SOS.
Η γυναίκα, που αγνοείτο για πάνω από 3 ημέρες και η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας, κρέμασε το φανταχτερό της σουτιέν σε ένα σύρμα που χρησιμοποιείτο για τη μεταφορά κορμών από το βουνό στην κοιλάδα, ελπίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι οι διασώστες θα δουν το σουτιέν και θα την εντοπίσουν.
Η 24χρονη φυσιολάτρης από το Κολοράντο των Η.Π.Α. έκανε μόνη της πεζοπορία στις Βαυαρικές Άλπεις, κοντά στα σύνορα με την Αυστρία, όταν ξαφνικά ο καιρός επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να χάσει τον προσανατολισμό της και να πέσει σε μία χαράδρα, βάθους 5,50 μέτρων, χτυπώντας στον ώμο, τον αστράγαλο και στο κεφάλι της.
Σε μία προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή των σωστικών συνεργείων, τοποθέτησε το σουτιέν της πάνω σε ένα σύρμα που μετέφερε κορμούς δέντρων και το άφησε να κυλίσει προς την κοιλάδα, ενώ τοποθέτησε και το σλιπ της στην κορυφή ενός βράχου, περιμένοντας υπομονετικά να φτάσουν σε αυτή τα σωστικά συνεργεία και έχοντας μαζί της μόνο ένα μικρό φλασκί με νερό και μερικά μπισκότα.
Η γυναίκα, της οποίας το όνομα απέφυγαν να δημοσιοποιήσουν οι αστυνομικές αρχές, βρέθηκε 3 μέρες μετά την εξαφάνισή της και λίγες μόνο ώρες μετά τον εντοπισμό του σουτιέν της από το πλήρωμα ενός ελικοπτέρου. Δεδομένου, όμως, ότι η πεζοπόρος είχε εγκλωβιστεί σε μία εξαιρετικά απότομη πλαγιά, σε ύψος 1,200 μέτρων, η ασφαλής διάσωσή της από αέρος ήταν εξαιρετικά δύσκολη.
«Κατάφερε να σωθεί γιατί ενήργησε πολύ έξυπνα και ήταν σε καλή φυσική κατάσταση,» τόνισε ο αρχηγός της αστυνομίας Adolph Gunther. «Το σουτιέν τής έσωσε πραγματικά τη ζωή γιατί το είδε ένας υλοτόμος που είχε ακούσει ότι έχει χαθεί μία γυναίκα στην περιοχή και κάλεσε αμέσως τα σωστικά συνεργεία.»
Οι γονείς της νεαρής γυναίκας ταξίδεψαν μέχρι τη Γερμανία για να βρεθούν κοντά στην κόρη τους, ενώ σύμφωνα με τις αρχές, η υγεία της παρουσιάζει βελτίωση και αναμένεται πολύ σύντομα να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει υγιής και πάλι στην οικογένειά της.


Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : http://news.pathfinder.gr/misc/485389.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: