Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Κέρδισε Στην Ζωή Θέλει Να Κερδίσει Και Στην Αγάπη.

Ο Μεξικανός Manuel Uribe, που σόκαρε ολόκληρο τον κόσμο με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε - αφού ζύγιζε 560 κιλά - όχι μόνον αδυνάτισε, αλλά σκοπεύει και να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.
Στα τέλη του προηγούμενου μήνα, είχε γίνει γνωστό ότι ο Uribe είχε χάσει γύρω στα 260 κιλά και ζύγιζε 300. Στόχος του, είναι να καταστεί ο άνθρωπος που έχασε τα περισσότερα κιλά στα ιατρικά χρονικά. Και όχι μόνον. Θέλει να μπορέσει να σταθεί με άνεση στα πόδια του, ούτως ώστε να παντρευτεί την αγαπημένη του.
Ο Uribe, είναι εδώ και αρκετό καιρό αρραβωνιασμένος με την κομμώτρια Claudia Solis, την οποία γνώρισε πριν από τέσσερα χρόνια. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η μνηστή του, του έχει συμπαρασταθεί όσο κανένας άλλος στην περιπέτειά του.
Εάν καταφέρει να βγει από το σπίτι του, για να παραβρεθεί στην τελετή του γάμου του, αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα βγει από το σπίτι του, μέσα σε διάστημα έξι ετών. ''Μου δημιουργεί λίγο άγχος, γιατί πρέπει να βγω έξω, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά θέλω πολύ να το κάνω. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι. Φέτος, σκοπεύω να περάσω τα γενέθλιά μου μαζί με το γάμο μου'' δήλωσε ο Uribe.
Η τελευταία φορά που αποπειράθηκε να βγει έξω από το σπίτι του, ήταν τον περασμένο Μάρτιο, στα 38α γενέθλια της Solis. Όμως, το ειδικό συνεργείο που επιστρατεύθηκε για να τον μεταφέρει, δεν κατάφερε να μετακινήσει το κρεβάτι στο οποίο βρίσκεται καθηλωμένος εδώ και καιρό.
Όσο για την μέλλουσα σύζυγό του, εκείνη δηλώνει ότι η ζωή με έναν υπέρβαρο έχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία. ''Η σχέση μας είναι όπως εκείνες όλων των ζευγαριών. Μία βασική δυσκολία που αντιμετωπίζουμε για παράδειγμα είναι με το μπάνιο. Πρέπει να τον κάνω μπάνιο κάθε μέρα. Κατά τα άλλα, έχω συνηθίσει πλήρως σε αυτήν την κατάσταση. Μπορεί για τους άλλους να φαίνεται σα μια ψεύτικη σχέση, όμως μόνον ψεύτικη που δεν είναι'' είπε.
Αρχικά, η οικογένεια της κοπέλας ήταν αντίθετη με αυτή τη σχέση, η οποία είναι η δεύτερη στη ζωή της. Και ο πρώτος της σύζυγος ήταν παχύσαρκος και μάλιστα πέθανε από αναπνευστικό πρόβλημα. Βλέποντας, όμως, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την τωρινή περίπτωση, έκριναν ότι τα λόγια είναι περιττά.


Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : www.cosmo.gr/OddlyEnough/Mexico/201906.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: