Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Εκατομμυριούχος Με Επτά Γράμματα …


Επέστρεψε στη δουλειά γιατί βαρέθηκε να κάθεται. Ακούγεται απίστευτο, όμως ο νικητής του βρετανικού ΛΟΤΤΟ Luke Pittard, παρά το ότι κέρδισε περίπου 1.5 εκατομμύριο λίρες, θέλησε να ξαναδουλέψει γιατί απλώς δεν μπορούσε άλλο στο σπίτι.
Ο 25χρονος παραιτήθηκε από τη δουλειά του πριν από δύο χρόνια. Εργαζόταν ως υπάλληλος στην αλυσίδα fast-food McDonald's. Κάποια στιγμή, όμως, συνειδητοποίησε ότι η ζωή του πολυεκατομμυριούχου δεν του ταίριαζε.
Ετσι, τον περασμένο Μάρτιο, ανακοίνωσε για πρώτη φορά στην σύζυγό του Emma ότι βαρέθηκε να κάθεται και να περνά την ημέρα του ξαπλωμένος σε έναν καναπέ, καθώς και ότι θέλει να γυιρίσει στην παλιά του δουλειά: Να φτιάχνει hamburgers και να διασκεδάζει με τους συναδέλφους του.
Αρχικά η σύζυγος του Pittard έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Δεν πίστευε ότι ο άντρας της και πατέρας των τριών παιδιών τους που κέρδιζε 5.85 λίρες την ώρα, ένιωθε ευχαρίστηση να ξυπνά μέσα στα άγρια χαράματα για να πάει για δουλειά στο Cardiff. Η δεύτερη κρούση έγινε στα μέσα Μαϊου, όπου τελικά ο υπάλληλος το πήρε απόφαση. Κι έτσι έγινε.
"Η δουλειά δεν έβλαψε ποτέ κανένα", δήλωσε στο BBC ο νεαρός που επέστρεψε τελικά κανονικά στη δουλειά του, αφού κατ'εκείνον, η ζωή του πολυεκατομμυριούχου δεν του ταίριαζε και τόσο.
Οσο για τις αλλαγές που έχουν έλθει στη ζωή του ζευγαριού μετά το ΛΟΤΤΟ; Ε, δεν είναι και λίγες. Ο Pittard ζει πλέον μαζί με τη σύζυγό του, αφού μέχρι να κερδίσει τα χρήματα, ζούσε χωριστά από εκείνη, λόγω έλλειψης χρημάτων. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι ο 25χρονος είχε αναγκάσει την κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του να ακυρώσει το ταξίδι του μέλιτος, γιατί όταν παντρεύτηκαν δεν είχε λήξει ακόμη το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το οποίο ήθελε να παρακολουθήσει μέχρι να ολοκληρωθεί.
Επιπλέον, πηγαίνει στη δουλειά με ταξί, ενώ πριν πήγαινε με τα πόδια. Στο σπίτι του, τέλος, υπάρχει μια τηλεόραση 52 ιντσών στο σαλόνι και μια 46αρα στο γραφείο του για να παίζει playstation.
Τώρα, όποιος μας πει ότι αυτό το έχει ξανακούσει, εμείς τί να πούμε...

Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : www.cosmo.gr/OddlyEnough/England/200896.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: