Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Η Πρώτη Σύζυγος Του Σαρκοζί Εκμυστηρεύεται Για Την Σεσίλια …


H πρώτη σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί, Μαρί Ντομινίκ Κουλιολί, σπάει την σιωπή της και μέσα από το βιβλίο με τίτλο «Ο Σαρκοζί και οι γυναίκες», που κυκλοφορεί την Πέμπτη στο Παρίσι και το οποίο υπογράφουν δύο Γαλλίδες δημοσιογράφοι, από ότι φαίνεται έχει πολλά να πει για την Σεσιλιά, την οποία θεωρεί και μοναδική υπεύθυνη για την διάλυση του γάμου της. «H Σεσιλιά ήταν η καλύτερη φίλη μου. Έκανε τα πάντα για να κερδίσει την φιλία μου, με σκοπό να προσεγγίσει τον σύζυγό μου. Τον ξελόγιασε αυτό το κορίτσι. Εκείνη ήταν που τον έκανε να την ερωτευτεί» αναφέρει μεταξύ άλλων.
Η λιγότερο γνωστή από τις συζύγους Σαρκοζί μιλάει στο βιβλίο για την γνωριμία τους το 1980 και το γάμο τους το 1982, όταν ο Σαρκοζί έκανε τα πρώτα βήματά του στην πολιτική. Η Μαρί Ντομινίκ αναφέρει, ότι είχε ερωτευθεί έναν άνδρα ταπεινό και πνευματώδη, που ουδεμία σχέση έχει με τον σημερινό πρόεδρο με τα Rollex και τα Reyban. Το 1984 ο Σαρκοζι ως Δήμαρχος του Νεϊγί τέλεσε τον πολιτικό γάμο της Σεσιλιά με τον τηλεοπτικό αστέρα Ζακ Μαρτέν. Ο Σαρκοζί ερωτεύτηκε αμέσως την Σεσιλιά. Η Μαρί Ντομινίκ στην αρχή δεν κατάλαβε τίποτα. Άλλωστε μόλις είχε γεννήσει τον πρώτο τους γιο. Τα δυο ζευγάρια έκαναν πολύ παρέα και τα παιδιά τους μεγάλωναν μαζί.
Η Μαρι Ντομινικ ανακάλυψε το 1988 την κρυφή σχέση τους συζύγου της, σε μια εκδρομή που είχαν πάει τα δυο ζευγάρια στις Άλπεις. Αρνήθηκε να δώσει διαζύγιο και ο Σαρκοζί μοίραζε την ζωή τους ανάμεσα στις δύο γυναίκες μέχρι το 1996, χρονιά που η Μαρί Ντομινίκ διαπιστώθηκε ότι προσβλήθηκε από καρκίνο του μαστού. Τα δύο ζευγάρια χώρισαν τελικά, για να παντρευτούν Σεσιλιά και Σαρκοζί την ίδια χρονιά. Από την πλευρά του Γάλλου Προέδρου δεν υπάρχει κάποιου είδους σχόλιο για το βιβλίο.

Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : www.alphatv.gr/index.asp?a_id=92&news_id=30046

Δεν υπάρχουν σχόλια: