Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Μυθικό Ποσό Για Τις Φωτογραφίες Των Διδύμων.


Mετά τη σύγχυση που επικράτησε σχετικά με το εάν γεννήθηκαν ή όχι, το τοπίο ξεκαθάρισε. Τα δίδυμα της Angelina Jolie δεν έχουν έλθει ακόμη στη ζωή. Όμως, απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας πρωτού καν γεννηθούν.
15 εκατομμύρια δολάρια προσφέρονται στο ζευγάρι του Brad Pitt και της Angelina Jolie, προκειμένου να πουλήσουν τις πρώτες φωτογραφίες των διδύμων τους. Ποιοι είναι οι δύο "μονομάχοι"; Δύο πολύ γνωστά περιοδικά, το People και το OK!. Και τα δύο "κονταροχτυπιούνται", προκειμένου να έχουν τις αποκλειστικές φωτογραφίες των νεογέννητων του Pitt και της Jolie. Για τον λόγο αυτόν το ποσό που προσφέρεται στο ζευγάρι έχει φθάσει τα 15 εκατομμύρια δολάρια.
Εκπρόσωπος του περιοδικού OK! αρνήθηκε να αναφερθεί στο ακριβές ποσόν που ακούγεται τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο, μιλώντας στο δίκτυο TMZ, ανέφερε ότι θα ήταν ανόητο το περιοδικό να μείνει έξω από ένα τέτοιο θέμα. Από την άλλη πλευρά, ο αντίστοιχος άνθρωπος του People δήλωσε: "Στόχος μας είναι να δούμε τις φωτογραφίες στο δικό μας περιοδικό. Ευχόμαστε στην οικογένεια τα καλύτερα".
Ο αριθμός είναι πραγματικά εξωφρενικός. Ξεπερνά κατά πολύ το ποσόν που διατέθηκε για τα δικαιώματα των φωτογραφιών του πρώτο βιολογικού παιδιού της Jolie και του Pitt, της μικρής Shiloh το 2006. Το περιοδικό People πλήρωσε περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα της δημοσίευσης των φωτογραφιών στις ΗΠΑ, ενώ το βρετανικό Hello απέκτησε τα δικαιώματα σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού κατέβαλε 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Το ζευγάρι, που έχει άλλα τρία παιδιά, τον Maddox, 6 ετών, τον Pax, 4 και την τρίχρονη Zahara, διέθεσε τότε αυτά τα χρήματα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Η 32χρονη ηθοποιός, που φωτογραφήθηκε για το τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Vanity Fair, δήλωσε ότι αυτή της η εγκυμοσύνη την έκανε να αισθάνεται πιο σέξι από ποτέ. "Πέρα από το συναίσθημα του να έχεις μια ζωή μέσα σου -που ούτως ή άλλως είναι συναρπαστικό- έχω δίπλα μου τον τέλειο σύντροφο. Τι άλλο να ζητήσω;", πρόσθεσε.
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Tomb Raider απάντησε και σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με το εάν σκοπεύει να παντρευτεί. "Και οι δύο έχουμε παντρευτεί και γνωρίζουμε ότι πρόκειται για κάτι πολύ εύκολο. Το δύσκολο είναι να δημιουργήσεις οικογένεια και να είσαι σωστός γονιός για να τη διατηρήσεις. Άλλωστε, και οι δύο αισθανόμαστε πλέον παντρεμένοι".

Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : www.cosmo.gr/Celebrities/USA/200919.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: