Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Φορτιγάκη Καθαρισμού «Καθάρισε» Τον Σκύλο Του


Τραγική τύχη είχε ένα σκυλάκι της ράτσας τεριέ στη Νέα Υόρκη, όταν φορτηγάκι καθαρισμού του δήμου το παρέσυρε κάτω από τις βούρτσες του, αφήνοντας τον ιδιοκτήτη του σοκαρισμένο να κρατά στο χέρι το λουράκι του τετράποδου φίλου του.Ο Robert Machin είχε μόλις ολοκληρώσει τη βόλτα του και ετοιμαζόταν να επιβιβάσει τα δύο τεριέ στο αυτοκίνητό του, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά το φορτηγάκι του δήμου.
Όπως θυμάται ο 57χρονος άνδρας, το φορτηγάκι ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το κακό «να γίνει γρήγορα»: η άτυχη Gnger παρασύρθηκε κάτω από τις μεγάλες βούρτσες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.
«Ήμουν συντετριμμένος. Ήμουν ολοκληρωτικά αποσβολωμένος και σοκαρισμένος. Είχα γίνει μάρτυρας της σκηνής, όπου το σκυλάκι μου παρασύρθηκε κάτω από το φορτηγάκι καθαρισμού» δήλωσε ο Robert Machin στην εφημερίδα New York Daily News. Όπως πρόσθεσε, κυνήγησε το φορτηγάκι μέχρι δύο τετράγωνα πιο κάτω, φωνάζοντας στον οδηγό να σταματήσει.
Το φορτηγάκι τελικά σταμάτησε, αλλά ο οδηγός αρνήθηκε να θέσει εκτός λειτουργίας τις μεγάλες βούρτσες που είχαν «ρουφήξει» το σκυλάκι. Οι υγειονομικές Αρχές εξέφρασαν τη λύπη τους για το συμβάν, το οποίο χαρακτήρισαν «σπάνιο και ατυχές».

Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : www.cosmo.gr/OddlyEnough/USA/202418.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: