Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Η Νίκη Στο Γρασίδι Φέρνει Νίκη Και Στο Κρεβάτι.

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της έρευνας του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, σύμφωνα με την οποία, κατά τη διάρκεια του Euro 2004, οι Ελληνες γιόρταζαν κάθε νίκη της Εθνικής μας ομάδας στο...κρεβάτι.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 550 ζευγαριών ηλικίας 30 έως 50 ετών. Το εντυπωσιακό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών (το 95% δηλαδή), δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Euro, η ερωτική τους επιθυμία αυξήθηκε κατακόρυφα. Συγκεκριμένα, 3-4 ώρες πριν από την έναρξη κάθε αγώνα της Εθνικής Ελλάδος, οι άνδρες άρχιζαν να νιώθουν έντονη ερωτική επιθυμία. Εάν ο αγώνας τελείωνε νικηφόρα, ο ενθουσιασμός των ανδρών μεταφερόταν στο κρεβάτι και τη σύντροφό τους. Αντίθετα, εάν η Εθνική έχανε, αυτό καταρράκωνε τη διάθεση των ανδρών. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, βέβαια, του Euro 2004, αυτό φαίνεται να συνέβη μόλις μία φορά: Κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελλάδας-Ρωσίας, όπου οι Ελληνες απογοητεύτηκαν από την απόδοση των παικτών, που ηττήθηκαν από τους Ρώσους.
Το ποδοσφαιρικό σκηνικό, βέβαια, και δη το καλοκαίρι του 2004, δεν επηρέασε μόνον την... απόδοση των ανδρών, αλλά σχετιζόταν άμεσα και με τις γυναίκες, που σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ινστιτούτου κο Θάνο Ασκητή, περισσότερες από τις μισές γυναίκες είχαν έντονη ερωτική επιθυμία και μάλιστα προετοίμαζαν το σκηνικό για τους συντρόφους τους, ακόμη και σε περιπτώσεις που η κατάληξη των αγώνων δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν.
''Το ποδόσφαιρο αποτελεί το κατ’ εξοχήν ανδρικό σπορ. Γεννά, βίαια, πρωτόγονα, παρορμητικά συναισθήματα, όπως ακριβώς και το σεξ. Η εξέλιξη και η έκβαση ενός αγώνα επηρεάζουν αναμφίβολα τη σεξουαλική ζωή, τη σεξουαλική επιθυμία και τη δραστηριότητα, καθώς συνδέεται και με την έκκριση αδρεναλίνης στον οργανισμό - ορμόνη απαραίτητη και για το ένα και για το άλλο. Η νίκη λειτουργεί ως αφροδισιακό, η ήττα επιφέρει πτώση της λίμπιντο'', αναφέρει ο κος Ασκητής.
Σημαντικό, τέλος, ήταν το ποσοστό των ζευγαριών που κατάφεραν ακόμη και να τεκνοποιήσουν μετά από νίκη της Εθνικής μας ομάδας!


Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Πηγή : www.cosmo.gr/LoveSex/Hellas/201481.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: