Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

Ρόδος Επίγειος (Τουριστικός) Παράδεισος


Η Ρόδος ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη και ο πέμπτος στον κόσμο, σε μια δημοσκόπηση που διενήργησε η διαδικτυακή υπηρεσία ταξιδιωτικών συμβουλών TripAdvisor.
Σύμφωνα με τους ειδικούς στον τουριστικό τομέα, παρά την τρέχουσα οικονομική κρίση, την αύξηση στις τιμές των καυσίμων, τις ανησυχίες για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και το χάος στα αεροδρόμια, τα ταξίδια -και ιδιαίτερα στην Ευρώπη, παραμένουν πάντα δημοφιλή.
Ο επόμενος δημοφιλέστερος ευρωπαϊκός προορισμός, μετά τη Ρόδο, είναι η πόλη Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.

Κορυφαίος προορισμός σε όλο τον κόσμο ψηφίστηκε το Μίλφορντ Σάουντ, ένα φιορδ στα νοτιοδυτικά του Νότιου Νησιού της Νέας Ζηλανδίας, χάρη στο πανέμορφο ορεινό τοπίο του.
Στη Νέα Ζηλανδία βρίσκεται και η δεύτερη προτίμηση των ταξιδιωτών, η πόλη Κουίνσταουν, που φημίζεται για τα εξτρίμ σπορ.
Δημοφιλέστερη χώρα αναδείχτηκε η Ιταλία με επτά πόλεις στους 25 κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Συνολικά, στην παγκόσμια κατάταξη, το Αμάλφι βρέθηκε στη 15η θέση. Αλλες ευρωπαϊκές πόλεις που μπήκαν στην εικοσάδα είναι η Σιένα της Ιταλίας, το Ντινγκλ στη νοτιοδυτική Ιρλανδία και η Μπριζ στο Βέλγιο.
Να σημειωθεί ότι η TripAdvisors έχει 6.000.000 εγγεγραμμένους χρήστες και κάθε μήνα δέχεται περίπου 25.000.000 επισκέψεις στις σελίδες της.




Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ


Πήγή : www.e-tipos.com/newsitem?id=34524

Δεν υπάρχουν σχόλια: