Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

Μύκονος By Easter

Εκατοντάδες επώνυμοι και...επίδοξοι σταρ της εγχώριας σόουμπιζ βρέθηκαν και φέτος το Πάσχα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, που για μια ακόμη φορά συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο μέρος της χώρας.

Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος γιόρτασαν 7 χρόνια γάμου, φιλοξενούμενοι στο σπίτι του κουμπάρου τους Πέτρου Κωστόπουλου. Μάλιστα, με αφορμή την επέτειο αυτή, ο διευθυντής παραγωγής του Ant1 χάρισε στην οικοδέσποινα του πρωινού προγράμματος του Alpha ένα δαχτυλίδι, η αξία του οποίου σύμφωνα με εκτιμήσεις, ανέρχεται στα 25.000 ευρώ.
Και μπορεί ο Γιάννης Λάτσιος να αγόρασε ήδη ένα πανάκριβο δαχτυλίδι για τη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του, ένας άλλος όμως γνωστός επιχειρηματίας φαίνεται ότι βρίσκεται σε αναζήτηση του κοσμήματος που θα εντυπωσιάσει την αγαπημένη του.
Μιχάλης Γουλανδρής και Ελλη Στάη εντοπίστηκαν στο κοσμηματοπωλείο του Κώστα Καίσαρη στα Ματογιάννια, όπου συνομίλησαν για αρκετή ώρα, τόσο με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, όσο και με τη σύζυγό του.
Στο νησί των Ανέμων, όμως, ήταν και ο ποινοκολόγος Αλέξης Κούγιας, με τα παιδιά του Χρήστο και Μαϊρα. Μιχάλης Ασλάνης, Μάκης Τσέλιος, Γιάννης Γαλάτης, Βασίλειος Κωστέτσος, Πάνος Ζήνας, Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς και ο στυλίστας Νίκος Ευταξίας, έζησαν την κατάνυξη της Μεγάλης Παρασκευής και γιόρτασαν την Ανάσταση, αλλά και την ημέρα του Πάσχα στο ίδιο μέρος. Εκεί βρέθηκε και ο μακιγιέρ πολλών επωνύμων Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.
Από τη Μύκονο δεν έλειψαν όμως και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, όπως ο υπουργός τουριστικής ανάπτυξης Αρης Σπηλιωτόπουλος και η Εύα Καϊλή.
Ανάμεσα σε πολλούς άλλους, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε επίσης την οδοντίατρο των επωνύμων Χριστίνα Ιακωβίδου, τον τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη, τη συνάδελφό του Ευσταθία, την Ντέλα Ρουνίκ και τη στενή συνεργάτιδα του Θέμου Αναστασιάδη, Δέσποινα Καμπούρη.

Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : www.cosmo.gr/Celebrities/Hellas/196909.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: