Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

Την Έκλεισε Γιατί Δεν Του Άρεσε Το Άρθρο.

Η ρωσική εφημερίδα Maskovsky Correspondent, που σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επρόκειτο να παντρευτεί την 25χρονη Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάγιεβα, ανακοίνωσε ότι αναστέλλει προσωρινά την κυκλοφορία της. Παράλληλα, απελύθη ο διευθυντής σύνταξης ειδήσεων.
«Διακόψαμε προσωρινά την κυκλοφορία της εφημερίδας. Η Maskovsky Correspondent δεν κυκλοφόρησε το Σάββατο» δήλωσε ο διευθυντής της εφημερίδας, διευκρινίζοντας ότι «κανένας δε μάς ζήτησε να κλείσουμε την εφημερίδα».
Παράλληλα, υποστήριξε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο σχέδιο, το οποίο θα είναι πιο επικεντρωμένο «στα καθημερινά προβλήματα των Μοσχοβιτών και λιγότερο στα πολιτικά».
Σύμφωνα με την εφημερίδα της αντιπολίτευσης Gazeta, οι Αρχές υπενθύμισαν στον Λεμπέντεφ, τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας, ότι έχει μια τράπεζα και τού συνέστησαν να επικεντρωθεί στις τραπεζικές του υποθέσεις. Αν και ο ίδιος επικαλέστηκε θέματα κερδοφορίας, η εφημερίδα εκτιμά ότι ο Λεμπέντεφ ίσως να φοβήθηκε.
Την περασμένη Παρασκευή ο Πούτιν διέψευσε το δημοσίευμα που αποκάλυπτε ότι χώρισε μυστικά πριν δύο μήνες από την 50χρονη Λιουντμίλα και σχεδιάζει να παντρευτεί την κατά 30 χρόνια μικρότερή του Αλίνα.

Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : www.cosmo.gr/Politics/Russia/196260.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: