Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

Οι Άντρες Προτιμούν Την Μπάλα Από Το Σεξ .



Είναι γνωστό ότι η σχέση που αναπτύσσει μερίδα των εκπροσώπων του ανδρικού φύλου με το ποδόσφαιρο αγγίζει τη σφαίρα του έρωτα. Έρευνα βρετανικού Ινστιτούτου καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αυτός ο έρωτας μειώνει τη διάθεση για… έρωτα με τη σύζυγο.
Ενόψει του Euro 2008 μία σειρά από έρευνες κάνουν την εμφάνιση τους. Η τελευταία που είδε το φως της δημοσιότητας έχει να κάνει με την προτίμηση παρακολούθησης σημαντικών αγώνων ποδοσφαίρου σε αντιδιαστολή με το σεξ.
Σύμφωνα με τα ποσοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας, που διεξήγαγε ο βρετανικός οργανισμός Sirc για λογαριασμό της ιαπωνικής εταιρείας Canon, περίπου ένας στους δύο Ευρωπαίους προτιμά την μπάλα από το σεξ με τη σύζυγο του. Βέβαια η έρευνα προχώρησε και σε πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά της σεξουαλικής συμπεριφοράς των ποδοσφαιρόφιλων για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η πλειονότητα των εραστών της «στρογγυλής θεάς» παραμένουν εραστές και στη συζυγική κλίνη.
Οι Ισπανοί φέρουν (ή έτσι θέλουν να πιστεύουν) τον χαρακτηρισμό των λατίνων εραστών, ωστόσο το 72% απάντησε ότι επιλέγει μπάλα από σεξ. Ακολουθούν οι Νορβηγοί με 67%, οι Ολλανδοί με 64%, οι Γερμανοί με το 62%, οι Βρετανοί με 61% και οι Ελβετοί με 54%.
Στον αντίποδα μόλις το 17% των ποδοσφαιρόφιλων Πορτογάλων προτιμά το ποδόσφαιρο σε σχέση με το σεξ και ακολουθούν οι Ιταλοί με 25%, οι Γάλλοι με 27% και οι Βέλγοι με 30%.
Στην έρευνα έλαβαν μέρος 2.000 Ευρωπαίοι, οι οποίοι δηλώνουν ποδοσφαιρόφιλοι και εξ αυτών οι 6 στους 10 πιστεύουν βαθιά μέσα τους ότι «η μπάλα είναι θρησκεία».

Φυσικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Πηγή : www.cosmo.gr/LoveSex/Europe/200231.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: